Citiraj:
Autor Fatal
Mandzo je tehnicki limitiran igrac koji nema dribling, nije u stanju sam sebi napravit sansu, ne moze zabit izvan 16 (cesto ni izvan peterca), i ima ocajan sut.
|
Upravo tako, limitiran igrač i to je Guardiola prepoznao, jer je čovjek vodio najjaču tehnički potkovanu momčad Europe i s razlogom traži nekog koji nema dvije lijeve. Ma da, zapravo šta Guardiola zna, bacio je love i love za Lewu da nosi kopačke i vodu našem SUPER Mariju
Citiraj:
Ali shvati da je Mandzo prva spica prvaka Europe i trenutno najjaceg kluba svijeta, kluba koji je poharao i uzeo sve prosle sezone. Mandzo puno trci,
zalaze se, oduzima lopti, ima odlicno građenje i timski rad, a brutalan je u skok igri i snalazenju u sesnaestercu.
|
Ovo hvalisanje me podsjeća kad se komentira ružna cura... ono slatka je ali...je i dalje ružna
Citiraj:
Toliko o tome da ce Lewandowskom vodu nosit. I mislim da je mandzo bolji izbor od lewe za ovaj bayern. Za bilo koji drugi klub ne.
|
Budemo vidjeli.
Citiraj:
A za ona 4 gola realu, svaka cast ali nijedan nije lijep osim treceg. Ostale itetako i mandzi redovno zabija
|
Radi se o 4 gola curama iz Madrida, koji u obrani imaju ratnog zločinca Pepea i Sergiju Ramos. Bojim se vidjet sraz Super marija i ratnog zloće Pepea.