Citiraj:
Autor frulex
Nisam rekao da nije bila zadovoljna već da je npr. zbog ovih stvari zadovoljnija:
1) Nema TouchWiza koji usporava telefon do bola i sve leti na čistom androidu.
2) Dual SIM
3) Baterija traje i po dva dana za razliku od S3m koji se morao puniti svake noći.
4) 4.5" dobro dođe, pogotovo za neke igrice.
|
Citiraj:
Autor frulex
Eto vidiš koliko mogu biti različita iskustava - sestra me nakon godine dana korištenja S3 mini molila da joj uzmem nekog Kineza jer je s ovim nezadovoljna.
|
Ja samo znam ovo što sam pročitao, a ne šta si ti mislio

A jedina prednost tog kineza je u dual sim-u, ovi ostali "problemi" se lako riješavaju custom romovima i da, priča da ovog možeš kupiti tu kod nas u dućanu i dobiti garanciju za 2000kn je ja mislim smiješna jer S3mini kod nas možeš kupiti za 1300-1500kn sa garancijom, nema tu nikakve usporedbe!
Citiraj:
Autor boris1408
Neznam koji mob imaš, ali GSM signala bi trebao imati svugdje. Ako te muči pucanje veze probaj prebacivati sa 2G/3G, na samo 2G mod. Onda bi trebao imati signala svugdje i nebi trebao imati nikakva pucanja veze, a kad trebaš brži internet prebaciš se na 3G.
|
Citiraj:
Autor 2 die 4
...pa sam kupio Cubot GT 99.
...ovaj moj ima jako velikih problema/bugova sa GSM mogućnostima/funkcijama.
Naime, ja sam vozač, prolazim cijelu Hr. i mogu pričati iz iskustva. Signal (čak i sa fix-evima i isključenim 3G) je katastrofičan ili nepostojeć tamo gdje ga svi moji kolege imaju po Hr. jedina razlika između nas je što oni imaju ili Nokie ili HTC-ove ili Samsunge ili Sonye. Ne nužno vrh njihove ponude, ali brand name uređaje i da svi smo na istoj mreži VIP.
|
Mislim da ti je ovdje odgovoreno sve!
Ne valja antena i kraj! Možda je samo do mog uređaja (jedan u 1000, ali je do antene, a ne do software-a)