Citiraj:
Autor rodriguez
Ma kad se sjetim da Manđukić ne zna dribling napraviti, ili nikoga nije prošao, a da taj drugi nije bio mentalno osakaćen ili 2023423 puta sporiji od njega. Dovoljno sam ga se nagledao u Dinamu.
Inače Lewa će pokazati šta je napadač Manđukiću, jedino ako ga ovaj ne zgazi s autom poslije treninga ili utakmice.
A i ima tu "nesreću" da Guardiola prepozna nekvalitetu tako da će biti jetzt raus!!
http://www.youtube.com/watch?v=VJCB8xQqedU
4 gola kakva je Lewa dao curicama iz Madrida, manđukić može jedino možda na PES-u dati. 
|
Mandzo je tehnicki limitiran igrac koji nema dribling, nije u stanju sam sebi napravit sansu, ne moze zabit izvan 16 (cesto ni izvan peterca), i ima ocajan sut.
Ali shvati da je Mandzo prva spica prvaka Europe i trenutno najjaceg kluba svijeta, kluba koji je poharao i uzeo sve prosle sezone. Mandzo puno trci,
zalaze se, oduzima lopti, ima odlicno građenje i timski rad, a brutalan je u skok igri i snalazenju u sesnaestercu. Također se vidi da ful cijeni to di je i sto je sad i da uziva u igri. Ono, lik je Gomeza koji je vrhunski trpač prakticki cijelu karijeru u bundesligi
i repki ladno otjerao u firentinu i kod kojeg je jedan pizzaro uvijek u drugom planu. Toliko o tome da ce Lewandowskom vodu nosit. I mislim da je mandzo bolji izbor od lewe za ovaj bayern. Za bilo koji drugi klub ne.
A za ona 4 gola realu, svaka cast ali nijedan nije lijep osim treceg. Ostale itetako i mandzi redovno zabija