View Single Post
Staro 04.01.2014., 21:58   #1640
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
Apropo Lewandowskog: Sa strane bayernovog navijaca super transfer. Iz objektivne perspektive a pogotovo dortmundske ovo je najobicniji sljam i obicne 3.14zde od ljudi gladni para.
Pa ne znam baš, spika da se sve uvijek kupuje od konkurenata, iako imaju veći broj homegrown igraća od svih europskih konkurenata, po tom kriteriju ni meni se ne sviđa transfer.

Po igračkom karakteru, naravno, odličan transfer

Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
Ono, Gotze je dijete dortmunda i odletio je u bayern cim su ovi zinuli prema njemu, ali je dortmund bar nesto zaradio na njemu - za razliku od lewe koji je prakticki dzabe presao u najljuceg rivala. Ono, svaka cast, bayern je klub koji se tesko odbija, ali si u dortmundu, imas vrhunskog trenera, najbolju publiku i odlicne suigrace i prelazis u bayerna. Ni prvi ni zadnji, ali mi je to gadljivo
Realno šansa da postane netko i nešto u svjetskom nogometu je veća u Bayernu nego u Dortmundu. I to je činjenica.

Bayern je u posljednje 4 sezone finale lige prvaka igrao 3 puta. Možda će i ove godine (I hope so).

Dortmundu je prošle sezone bilo prvo finale nakon 1997., a uz trenutno stanje kadra (Subotić out do kraja sezone, Hummels, Gündogan, Bender su svako malo pod ozlijedom) sumnjam da će ponoviti prošlogodišnju misiju. Mislim, ja im to fakat priželjkujem jer navijam za sve njemačke klubove u europskim natjecanjima. Pa čak da Bayern padne u polufinalu, a Dortmund dođe do finala navijat ću i za Dortmund. Ali nekak ne vjerujem da to mogu ponoviti.

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
da je barem presao u PSG radi love, ili chelsea di bi imao zacementirano prvo mjesto u postavi, ili barcu/real bi razumio, ali ovo stvarno nemogu zamislit
bio mi je drag igrac, ali mu zelim da sjedi na klupi dok igraju s laznom devetkom, ili da manzda zabija a on gleda
Pa ima i Bayern lovu kojom se može mahati. Jedan od bogatijih europskih klubova ( http://de.eurosport.yahoo.com/news/b...181651416.html ).

A isto tak ni ne vidim gdje bi on pored Eto'o-a, Lukakua, Torresa, Dembe i ostalih imao zacementirano prvo mjesto u Čelskom

Čelski, Real, Shitty, ni u jednom od tih klubova ne vidim da će neki novi igrač tak doći i zacementirati mjesto u prvoj postavi bez frke (pa ni u Bayernu)

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline