Za svoj sam stari N7000 odmah prvi dan pronašao fenomenalno kućište od tankog, ugodno mekanog i lagano zatamnjenog silikona, koje je ujedno bilo i na sniženju od 70% (bilo im je zadnje na lageru), tako da sam ga platio samo 30 kuna i ne bih ga mijenjao za ništa. -->
Prezadovoljan sam sa I8730 i planiram ga koristiti do 2016. godine.
Imam već dva kućišta za njega (made in PRC) koja sam kupio na slijepo preko neta i bezveze bacio 120 kuna. Oba su žešće u banani i rupe na njima kao da je radila slijepa osoba, tako da ih kod spajanja punjača moram skidati da bi konektor lijepo sjeo u rupu, a to mi se stvarno ne da raditi preko 700 puta u naredne dvije godine.
Odlučio sam zbog svega toga uzeti originalno Samsung kućište, jer mislim da bi ono ipak moralo imati normalan raspored rupa (ako je za vjerovati slikama). Za svoj sam stari N7000 odmah prvi dan pronašao fenomenalno kućište od tankog, ugodno mekanog i lagano zatamnjenog silikona, koje je ujedno bilo i na sniženju od 70% (bilo im je zadnje na lageru), tako da sam ga platio samo 30 kuna i ne bih ga mijenjao za ništa.