Citiraj:
Autor Hamm
@Fatal..gdje si bio smrznut do sada? 
|
Ha, ko Stalon u demolišn menu

Ma stvar je sto su mi filmovi ratne tematike prije isli na onu stvar i svjesno sam ih izbjegavao. Cak mi je i jedan apocalypse now onako osrednji, bolji je recimo full metal jacket, pogotovo prvih sat vremena, iza mi se nekako razvodni. Ali Ryan mi je sjeo i otvorio diznu za ratnu tematiku, i pored dosta patetike i svega je spektakl i napravljen je kao spektakl.
Ok, ovo vjerojatno nebi smio rec, mislim da nisam gledao ni braveheart

- mozda ko ljuti klinac ali se nicega ne sjecam
Citiraj:
Autor Drug Brko
Pogledaj i Brotherhood Of War. Korejski film o korejskom ratu. Da, korejski jezik, ali sa eng titlom, nakon 10 min ne zamjećuješ više. Meni jači od Svršavanja vojnika Ryana.
Letters from Iwo Jima mi je ok, iako malo dosadan. Flag of our fathers je još dosadniji.
Pianist je Ok, iako nije baš lagan i lijep film. Brodyjeva najjača uloga ikada.
Deer Hunter...uf, jako težak film i nije za svakoga. Teže razumljiv nekome ko nije bio u ratu. Ali odličan film ako ti sjedne.
|
Thnx na brotherhoodu. To sto je korejski mi je samo plus

Malo sam skeptican za pijanista, a za deer hunter mislim da ce mi sjest (iako sam ga probo gledat ko debeli klinac i iznerviro se kako nema akcije prvih 45 min i ugasio

)
Morat cu skoknut do kina ovih dana na Vuka, to je film koji ce mi sigurno bit zanimljiv