View Single Post
Staro 04.01.2014., 15:18   #4980
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor H@rdc0r3M1nD Pregled postova
sa njihove europske stranice

http://europe.oppostyle.com/

za 4 dana kod mene
Tamo je sada cifra od EUR 299???

Citiraj:
Autor New One Pregled postova
@2 die 4
Ako sam nešto pogriješio neka me se ispravi da onda i ja ne napravim grešku sebi.
Ne radi se o frekvencijama nego o prijemu GSM signala!
Jednostavno je slaba ili antena ili spoj i tamo gdje moji kolege sa "dobrim mobitelima" imaju normalno signal, ja fa nemam!

Citiraj:
Autor frulex Pregled postova
Eto vidiš koliko mogu biti različita iskustava - sestra me nakon godine dana korištenja S3 mini molila da joj uzmem nekog Kineza jer je s ovim nezadovoljna. Sad ima THL W100 i puno joj je bolji, što reći
Daj malo obrazloži, čime ona to nije bila zadovoljna?
Možda veličinom ekrana? 4" je skroz dovoljno za potrebe svakoga, a o tome da je lijepo imati više ovdje ne raspravljamo.
S3mini ima 1Gb RAM i 8GB ili 16GB Rom i dodatni SD slot do 32GB!
Sve radi ko po loju, imaš milijardu romova za njega, community je OGROMAN!
Jedino kako ja mogu shvatiti ovo što si napisao da ona nije bila njime zadovoljna jest, ako je imala crni a sada ima bijeli, sve ostalo nema apsolutno nikakvog smisla!
Ovdje ne govorim o eventualno pokvarenom uređaju, već o ispravnom.

Citiraj:
Autor Los Sam Pregled postova
Covjek prica o GSM signalu, pogotovo u kombinaciji sa BT slusalicama.
To je ono na sto nema popusta pa cak i kod kineza, zna se sto je primarna svrha moba. Za GPS se sve zna...
Upravo tako, ja sam ga kupovao dok još nisam radio ovo, a sada mi nebi bilo ni na kraj pameti kupiti ga a da mi netko ne potvrdi da sve ovo što ja trebam od uređaja radi savršeno!

Još da napomenem, koristio sam i ja sve fix-eve i radio ih svaki put kad bi kretao koristiti navigaciju, ali nije pomoglo, signal lock se dogodio koji put za 5min (VOŽNJE u autu) a koji put sam već stigao na odredište prije nego se išta dogodilo sa GPS-om!
Nadalje, koji put je toliko loš signal, odnosno netočan, da sam kroz gradove (gdje su ulice gusto jedna do druge) ja išao jednom cestom a on mi pokazivao 2-3 ulice paralelno dalje od mene!
KAtastrofa.

Sad za GPS koristim Nexus 7 (2013) i lock je rekao bi u roku 2-5sec. tko ne vjeruje nek dođe, pokazat ću mu i da, da ne spominjem da je točan

RedGreenBlue
2 die 4 je offline