View Single Post
Staro 04.01.2014., 09:13   #4975
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor santos Pregled postova
e di si bio dok sam laptop narucival

primljeno na znanje
Je trebao si pitati negdje na forumu pomogao bih ti
Baš sam i jednom prijatelju naručio u 10. mjesecu prošle godine isto neli Lenovo 13,3" notebook, veli takav u Hr nema a da je kao dobar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
A možda u Austriji misle da paket fakat dolazi iz Švedske ili Njemačke, te da u Austriji nije bilo nestrpljivih morona koji su zvali unaprijed i požurivali pakete i usput objasnili kako i odakle paket putuje.

@ShrinkCro
Cca, do 7 radnih dana otkako im pošalješ račun. Prvo moraš čekat poziv. Dakle, računaj da ćeš ga otprilike dobit do 17.01, najkasnije.
Neznam kak je to s tim iz švedske pošte ili deutsch post jer nisam naručivao ništa preko njih iz Kine. I tako ako naručujem naručujem sitnice iz Kine koje ne koštaju nešto i to uredno prolazi tipa led trake, led svijetla.
Od skupljih stvari jedino što sam naručio FedExom Dreambox sat reciver (cca 200 usd) koji je prošao bez carine, ali sam zato na tablet koji je moram priznati iz Kine u Austriju DHL-om došao u roku do 2 radna dana (petak poslan, u ponedjeljak bio u Linzu na DHL-ovoj špediciji) platio jebenih 40 eura

PS. Konačno uspio updejtati Vroot znaći da bude ipak nešto od flasha, več sam bio lud jućer sam jedno 2 sata pokušavao navećer updejtati program jer piše obavezno da se updejta, tako da se nadam da će ovaj Hongmi dobiti multilanguage s novijim MUIU romom
eKICh je offline