View Single Post
Staro 04.01.2014., 08:05   #444
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Deamon101 Pregled postova
Zbog takvih poput tebe informatičare smatraju niškoristi/google/geekovima koji to riješe sam tak.
ajde ne pricaj gluposti. prvo, razlika je ZG naspram ostatka nam drage drzave. cisto odokativno, koliko bi naplatio reinstalaciju laptopa koji ima samo W8 64bit i W8.1 64bit drivere, a musterija nema pojma sta jesu windowsi (ali generalno ce bilo tko znati lakse na npr W7 nego na W8), dakle svi driveri, svi programi za gledati sve/slusati sve/office/ itd itd......... da kada nesto klikne, da se to otvori sa necim .
i onda jos pentranje na tavan i kemijanje sa zicama jer sa kutije idu dva kabela, jedan prema drugoj kuci gdje je jedan telefon, druga zica prema ovoj kuci gdje je prikljucak, ali na nju se kaci dva telefona i fax? a treba spojiti svjeze dosao adsl, nema voipa.

i onda kada sve proradi (naravno, morao sam jos zvati SZK jer nije signal pusten), jos namjestiti mail, objasniti kako se koristi, otvoriti skype i njega objasniti, pokazati u cca sat i pol sta/kako/gdje?

i btw, meni nemoj ici da nemam znanja niti volje, jer se predugo zajebavam sa ovakim sranjima. unazad skoro godinu dana i ozbiljnije sa mrezama, tako da ono sto je @rodney napisao je piece of cake, ako su provucene uticnice po mjestima gdje su kompovi....... ali generalno, sve se to digne u dan-dva, osim kabeliranja.

Burko je offline