View Single Post
Staro 03.01.2014., 13:10   #318
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
A da se s raspravom nevezanom za UZI shop prebacite gdje joj je mjesto, pod garancije i iskustva s trgovimana?
Drito to, koliko je meni poznato, nino za sada ima "djevičansku" reputaciju.
Prožvakali smo to sa duljinom jamstva već ranije, dobro da je to spomenuto transparentno (ilitiga: tko voli nek izvoli), meni osobno čovjek odrađuje jednu reklamaciju, i reći ću vam iskreno: mogao je 'ladno nabaciti grbu, i da mu "a" ne mogu reći (artikl koji je kupljen preko njega još prije "ere" UZI shopa), nisam imao papire (nisam prva ruka, prošli vlasnik mi je usmeno rekao za jamstvo, a nino odmah potvrdio, a nije morao).
Dakle: čovjek na meni neće zaraditi niti kune, artikl je već ranije prodao i sve daljnje mu je gubitak i love i vremena, izlazi mi u susret sa slanjem, kopa po svojoj arhivi da nađe račun za koji mi je mogao reći da ga više ne posjeduje, i

Dakle, namjerno nisam ništa do sada spominjao da se ne protumači kao "podilaženje", ja sam čovjeku već sada zahvalan do neba na poštenju i susretljivosti, a ono šta uspije isposlovati kod reklamacije, dobro uspije, i unaprijed nemam prigovor.
Barem toliko zahvalnosti mogu pokazati.

nino do neba
  Reply With Quote