Citiraj:
Autor Mad_Duke
Da, samo što HTC One X idu polovni sa ajmo reći 2400-2500 kuna. Novi znaju vani ići za 380$
Moto G polovni idu kod nas za 1500 (8 gigi samo nalazim za sada), a vani noviji znaju ići za <250$ za 16 gig verzije.
Tako da baš ne pušim 200 kuna razlike  Naravno, moglo je tebi upasti nešto fenomenalno, ali cijene generalno ne idu tako.
|
Pa ne slažem se. Prek oglasnika idu novi za 2500. Ovaj je bio od lika koji prodaje nove, a imo je i jedan rabljeni za 1990 kn. Navodno dva mjeseca star. Kad smo se našli skinuo sam mu cijenu 140 kn dolje jer je mob bio 5 mjeseci star, niej imao origig sslušalice i punjač je bio čudan - crna utičnica za struju s bijelim usb nastavkom za mob
U to vrijeme (prije dva tri tjedna) jedini Moto G u oglasniku je išao za 1550kn, neki lik iz krapine prodavao. Dakle preračunao sam se, nije 200 nego 300kn, učinilo mi se isplativo protegnut jer je HTC doslovce nov. Ako je bio korišten onda svaka čast, na mobu nije bilo apsolutno nikakvih tragova korištenja, s orginalnom naljepnicom gore