Citiraj:
Autor Mad_Duke
Obično je problem bio kaj rijetko koji "lower end" mob je imao sve kod sebe pa se isplatilo kupovati godinu ili dvije stare flagshipove koji će opet bolje raditi nego low enderi. Ali danas sa Moto G, nema smisla IMO.
Manje kamera...
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5831
|
Evo ja sam u sličnoj dilemi odabrao HOX. Bio mi je 2oo kn skuplji od Moto G preko oglasnika pa sma se odličio protegnuti. probao juče rna djelu Moto G, neloše, dobar mob., ali za slične novce HOX mi se ipak učinio kao bolji izbor.
Iako je HOX stariji model, vjerojatno mu updatei završavaju s 4.2.2., oduševio me kako radi. Sve je super brzo, fukcionalno.
Kamera predobra, pogotovo vani. U unutrašnjosti sa slabim osvjetljenjem traži malo podešavanja da se postigne dobra fotka. jedina zamjerka po meni je što kamera nema dedicated gumb, ali ok, not a big deal.
Sve je tako dobro da ga čak ni rootat neću
Jebalo me jedino u početku što mi se nakon updatea na 4.2.2 mobitel sam od sebe povremeno diskonektirao doma s wifia. nakon isključenja 5.0 Ghz banda, sve ok
Šogici pak prije mjesec dana uzeo Samsung Galaxy Advance za 1300kn nov u dućanu (pred Božić su mu bezobrazno digli cijenu na 1900kn

). Isto mi se činio kao dobar izbor za te novce, dobro opremljen i pouzdan. Bojao sam se jedino da će proc biti malo prespor obzirom na TouchWiz, ali radi ok. A TouchWiz se lako zamijeni boljim GUI-jem

Sve u svemu isto ok mob, ali ne po ovoj novoj cijeni