View Single Post
Staro 02.01.2014., 15:26   #4946
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor New One Pregled postova
@2 die 4
Ako nisam nešto krivo istražio ovo kaj si naveo je očekivano. Mobitel je super u svemu kako veliš osim signalu jer ima 3G:WCDMA2100MH, čim te opcije nestane imaš užasnu šugu koja se neda koristiti.
Opet velim, ako nisam nekaj loše istražio.
Da se izguglati pokrivenost hrvatistana sa 2100 signalom od strane svih operatera i situacija je (doduše od prije par godina) kriminalna ako se makneš od neke gradske sredine, a pogotovo za tebe bez 3G 900 opcije.
Zato sam ja odustao od THL T100 moba i gledam lenovo K900 jer podržava te frekv.
Ako sam nešto pogriješio neka me se ispravi da onda i ja ne napravim grešku sebi.
Covjek prica o GSM signalu, pogotovo u kombinaciji sa BT slusalicama.
To je ono na sto nema popusta pa cak i kod kineza, zna se sto je primarna svrha moba. Za GPS se sve zna...

Iskljucavanjem nepotrebnih frekvencija moj Cubot je 100% funkcionalan na podrucju neta/signala/razgovora.
3G je daleko prisutniji nego sto bi se mislilo, ali posto imam mali paket, niti reduciranih 64kbit/s nije za baciti, a kamoli klasicni EDGE(384k) - tako da ga nikako ne bih nazvao sugom.

GPS sam nakon nekoliko fix pokusaja uspjesno rijesio, dovoljno je relativno redovito downloadati EPO i u pravilu imam fix za 30tak sekundi.
Nekoliko puta sam kao vozac/suvozac na relacijama cca. 200km koristio IGO i izuzetno sam zadovoljan, pucanja gotovo nije niti bilo, a i bila su kratkotrajna na beznacajnim lokacija.
Los Sam je offline