to je total system power consumption, gtx 760 u peaku toši max 160w
napajanje od 750w ima smisla ako planiraš staviti takve dvije grafe u SLI, i ostane ti još prostora da sve OCaš sa procesorom, inaće ti je žestoki overkill
na linku ispod imaš potrošnju GTX760 kartica
http://www.tomshardware.com/reviews/...4,3542-22.html
od dva napajanja koja si linkao, definitivno bi prije uzeo RM seriju od corsaira i još je 50 eura jeftinija, imaš masu rewiewa na netu o corsair RM seriji....imam već par godina TX650W koji je lošiji od RM serije, i napajanje radi kao i prvog dana, trenutno mi vozi FX8320 na 4.4Ghz i HD7950 bez ikakvih problema, i grafa i proc troše više nego što ti planiraš staviti u HTPC, radije uzmi neko jeftinije napajanje što sam ti preporučio i za razliku si uzmeš SSD disk od 120GB, ima HTPC da ti leti...
ako planiraš staviti samo jednu grafu u HTPC i RM450W koje sam stavio u prijašnjem postu će biti sasvim dovoljno, čak i za OC, ili ako si skeptičan uzmi si onog seasonica od 620w za 70eura, biti će ti i više nego dovoljan, čak i za SLI 760 kartica...
imam u HTPC konfi antec modularno napajanje od 650w, kučište je silverstone GD04, napajanje od 650w sam stavio jer sam ga dobio ultra povoljno, inaće sam planirao ubaciti nešto od 400w unutra, recimo stari CX400w od corsaira ili CX430M