Citiraj:
Autor M.Vlahovic
smije li se dogodit da kod prelaska na h1, t-com išteka internet, a h1 ne spoji 2 dana(zasad)?
|
Mislim da je to nedopustivo. Meni je prelazak bio takav da nisam ni skuzio da sam prebacen. Par dana prije me nazvala korisnicka i rekla da bi se prelazak trebao dogodit tad i tad. Taj dan mi je samo nestao net s tcoma, spojio sam fritza i sve radi osim stba (nije povuko programe). Zvao korisnicku i rjeseno. To je to. Osobno sam bio spreman na ovako nekakvo sranje da me ovi odspoje, a ovi ne spoje jer sam citao ovo par puta, ali eto, stvarno nikakvih problema. Pitao sam ih za to pa su rekli da je to zbog tcoma i da vise ne smiju to radit jer je valjda h1 dobio nekakav sudski spor radi bas ovakvih stvari.
Jesi ti provjerio dali ti bakar radi? Posto ti optika ocito radit nece. Sve se bojim da je to kod tebe radi optike, moguce da je ovaj tehnicar cak i spojio krivu paricu ili neko sranje tak.
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz
Gledao sam prospektce , svida mi se ovaj media centar od H1
|
Taj media centar mi izgleda odlican, ali eto, ja ga ne koristim jer sam ga samo jednom probao i nije mi se svidio rezultat, do cega je neznam. Stavio sam stik s bluray ripom u njega i totalno je pokvario sliku od onog sto mi tv prikazuje kad ubacim stik. Sad sam to sve totalno odjebo i vrtim prek serviia sve s kompa. S ovim svim novim tvovima, nekako mi je taj dodatak nepotreban. Ali tko ima malo stariji tv, mislim da je izvrsna stvar. Znam da bi se osobno spasio prije par godina da sam ovo imao.
Citiraj:
U Zagrebu sam, novi dio, pa pretpostavljam da nece biti problema s pucanjem veze - kakva je slika na Tv-u?
|
Provjeri svejedno statse veze da si siguran.
Slika na tv? Ah, ne gledam ga previse, ali eto ja sa svim ovim iptvovima nisam zadovoljan slikom. Inace svi ti lcdovi jos dodatno sjebu sliku, a sad neznam do cega je jer sam svasta vidjao kod ljudi (uzasno rasireni ljudi, odsjecene glave da se to ne dogadja etc etc). Kod mene nema tih problema, ali svejedno, vidi se razlika u signalu izmedju programa takodjer. Zna se i nekad zazrnatit slika na trenutke.
Citiraj:
kakva je brzina odaziva daljinskog?USB anšlus radi gledanje filmova i slika s tog media centrA?
|
Odziv mi izgleda odlican. Prijatelj ima maxtv, definitivno je brzi od tog. Ovo o usbu sam gore pisao.
Citiraj:
za tih 200kn dobijem i router sa wifi ako dobro shvacam, guraju nekakav jaci router, meni je dosta 4mbit koji ce mi vrag vise..
|
Fritz je zvijer, nije to samo radi brzine.
Citiraj:
Dal u praksi funkionira ta snimalica njihova . znaci dal se mogu SVI programiti snimiti ili pauzirati, na koji nacin to funkcionira snima se na usb ili snimanje znaci zapravo povlacenje podataka s nekog njihovog servera naknadno?
|
Ni to nisam probao. Snimalica ide na hdd/usb koji je ustekan u stb, ali isto tako i fritz moze snimat na svoj usb, pa i na kraju se vracamo, smart tv moze snimat na svoj usb, tako da je opet ovo sve redundant. Koliko sam upoznat, trebao bi moc snimat sve sto vidis, pa i vracat usred filma i slicno. Kako to radi, neznam
Jedna mala opaska.
Pripazi na programe. Meni tv stvarno nije bitan, tako da me to bas i ne zanima, ali u usporedi s bnet, maxtv, evotv i slicne, mislim da su bitno osakaceni u tom dijelu. Nema nijedan lokalni program (stv, jadran, dalmacija blabla), ovi programi sta imaju dosta se istih sadrzaja vrti na njima itd itd. Imas popis programa na stranici pa si vidi dal ti tamo ima sto volis, ali smatram da im je ovo najlosija stavka ponude, samo kako me to ne dira meni su odlicni

I da, to s 4 dodatna programa je odlicna stavka, samo opet, nemozes ni izabrat sve iz prosirenog u ta 4, pa si i to provjeri, sve je fino nacrtano na stranici.