View Single Post
Staro 01.01.2014., 14:05   #4794
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
@Kristijan, znam, nebi niti ja najrađe, ali žao mi kupiti Corsaira kao zamjensko napajanje, mada to uvijek dobro dođe, makar stajalo ispod kreveta godinama...

@Dottore, radi zvuk kao da napon šprica (iskri), nadao sam se da samo ventilator udara po nečemu ali sam ga držao da se ne vrti i sve jedno je zvuk tu, tako da nije do njega. Problem je to što evo upravo nema nikakvog zvuka, nakon par sati jednostavno je prestao, prije toga je 2 dana bez prestanka "iskrio", tak da mi na kraju bad nositi na servis ako kod njih bude radio bez zvukova

PS: Napajanje je skroz čisto, tak da nije do prašine. A opet nije niti klasično cvrčanje zavojnica. Sad mi fali ono doba kad ti krepa napajanje i kupiš si Codegena od 350W za 50 kuna i miran si dok ti ne poprave brand name

EDIT:

Našao taj zvuk na youtubu - http://www.youtube.com/watch?v=oZH3DcIyI0c

Kaj je najbolje, sjećam se da mi frend rekao da mu se javlja isti taj zvuk odzada u kompu i tek danas povezao da sam mu u komp stavio isto takvo XFX 550W napajanje... Očito je neka serijska greška ili boljka tih napajanja. Pa imajte to na umu ako kupujete to napajanje.

Zadnje izmijenjeno od: Bartuc. 01.01.2014. u 15:40.
Bartuc je offline   Reply With Quote