Pozdrav, trebao bi pomoć ako netko zna šta bi mogao biti uzrok ili riješenje!?!
To se dogodilo sinoć na dočeku oko 23:30.
Sami od sebe su se ugasili i nisam ih mogao 10-15min upaliti pa sam odustao iskopčao ih iz struje i otiši smo po liniju od kolege.
Ovako je bilo podešeno, preko laptopa su bili spojeni direct na 6 kanala.
Zvučna na laptopu je bila na 90%, winamp na 100% i equalizer sve na sredili (0).
Z5500 je bio ovako podešen, bass ispod pola (ispod 0) naći od minusa 3-4 polja samo pojačano, surround na pola kao i centar i sve je bilo pojačano dvije skale (polje/stupca) od maximuma na Volumen po meni to je 70% volumena ne računajući boost volume koji nisam ni probao jer za taj prostor i maximum je bio previše pa ga nisam "šiljio".
Sub na podu (temperatura aluminijskog hladnjaka kada se ugasio bio je između mlakog i toplog-recimo toplo znaći neka radna temperatura) a kontrolnu jedinicu (koja je bila mlaka) sam imao na polici na visokom koliko je njezin orignal kabel dozvoljavao jer tako mi je bilo lakše upravljati s njom u slučaju potrebe stišavanja i pojačavanja.
Sve skupa je na toj glasnoći radilo 3h a prije toga je radilo na još tiše tokom spremanja i dok se fešta zakuhtavala.
Osigurač sam isto provjerio i ispravan je, jedino ne znam dali je problem (po meni to ne bi trebalo biti) što je sustav bio spojen na produžni skupa s laptopom i tri moba koja su se punila..
Ali da je problem što nisu samostalno na svojoj utičnici to bi odma pokazali kad smo laptop i mobitele uštekali da se pune..
btw. sustav sam kupio polovan od kolege, koji ga je koristio preko optičkog u boravku nekih 1-2g za filmove na plazmi, ps3 i povremeno za glazbu. Rekao mi je da ih nije nikad slušao na max osim kad ih je kupio pa da vidi šta mogu..
Ako netko zna šta bi mogao biti problem, pomozite jer sad tek idem po njih tamo gdje smo feštali ne znam ni dali će se sad upaliti..