Citiraj:
Autor JozicA
Sretna Nova, ja eto jucer oko podneva identicnu partiju na istoj mapi imao, Vozao Ferdinanda, dva scouta stali iza mene i niti se mrdaju niti pomicu, fino sam na chatu napisao da svi vide da cu ih polupati pa udri po njima, u svakog po 4 granate, vise mi server nije dao jer sam ban dobio. 
|
Sretna nam svima i manaje sziemasa i idiota ingame.
A kolicina debilizma u igri je nevjerovatna. Kao da nitko ne broji tenkove, ako je 8 tenkove vidjeno na vrhu mape, i 4 u sredini, sta mislis koliko ih brani skroz donji prolaz? 3 prokleta tenka i oni cekaju umjesto da ih steamrolaju, koncept da ekipa ima cca 10 sec reload time prosjecno i ako je vec ispalio, imas 10 sec da izadjes dok ga vec nisanis i barem jednom opalis....ma kakvi.
A idioti sta stoje na samom rubu mape sa heavyima i skrivaju se i kao snipace..... il kad se parkira na mjesto TDa i ne trza sta blokira spot na koji ga Ob704 moli da ga pusti, jer je razlika u dmg samo duplo...nope, ne trza.
Ingame report, jel to icemu i sluzi, jer da imam na dan 5 miliona prijava da radim, bili bi malo koliko idiota je ingame. Non stop spamaju, dojavljuju nase polozaje i generalno blokiraju ama bas sve da bi platio goldom samo da mogu tog balavca jednom zavidat sakom u zube.
Tipa ovi fenomeni, ide se progurat ispred svih pa se izvrti i onda blokira sve...
Nakon ovakih noobina, sjetim se zasto sam bio prestao igrat wot...jesu to godine il sta, al sve manje imam zivaca za ove kretene. Statistika mi ide kvragu jer od 50 partija ako 10 dobijemo mogu pocet slavit, koliko se god ti trudio nemozes sam izvuc cijelu partiju sa ovakvim igracima.