View Single Post
Staro 31.12.2013., 22:04   #1745
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor legija Pregled postova
ali zasto ta ista osoba nepise svima kazne?

Edit;evo sada bas idem do punice i stanem tocit gorivo.2policajca u skodi kroz bezinsku prolaze kroz krivi smijer.normalno izlazi van kao heroj i meni vrag neda mira i odmah mu komentiram da kako moze u krivi smijer.njegov odgovor na to mili sta vidis nevidis.odgovaram mu na to da a sta da sam ja prosao meni bi pisali kaznu.samo je rekao reci cu kolegi pa cu mu napisat.hebo te zakon.fuj.i onda mi ti kazes da su oni u pravu
izvadis mobitel/kameru, snimiš ih i fino daš u novine. Samo snimi dobro regu. 24 sata i slične žute tiskovine će to drage volje objaviti, a onda će isti ti "heroji" dobit po prstima, suspenzija itd.

No bilo kako bilo i tvoja loša iskustva s policijom. U 20 godina vozačkog staža, zaustavili su me 10-15 puta(vozima zaista puno, ali i pazim kako vozim, uvijek po propisima), od toga sam u prekršaju bio 3-4 puta i svaki put sam pristojno s njima komunicirao, smireno sve objasnio i uvijek su mi dali nižu kaznu od one koju sam trebao dobiti (npr. vozio sam 74 gdje je dozvoljeno 60, nisam vidio znak, i napisao mi je policajac najnižu moguću kaznu. Znao sam da sam zasro i da ću morati platiti, te sam pristojnim razgovorom uspio naći zajednički jezik, da napišu najnižu moguću kaznu. Mislim da mi je pisao za pojas, nekih 300 kn).
Tako da pamet u glavu, ako te zaustave pristojno s njima komuniciraj i sve će biti najbolje za tebe. U suprotnom možeš samo nahebat. S rogatim se nemoj bosti ako nemaš dobro zaleđe (ili kameru ).
alengrosevic je offline   Reply With Quote