View Single Post
Staro 31.12.2013., 20:16   #1742
legija
CoD2 geek
Moj komp

legija's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Fakat ne znam što bi ti reko. Jel imaš problema sa zakonom da ovakve degutantne postove stavljaš? Ne kužim, kak ja ne mrzim nikoga? Poštujem zakone i nikad problema s njima. Zbog čega bi mrzio nekog jer radi svoj posao? Uostalom, ima i zaposlenika MUP-a ovdje na forumu tak da ono...
Svi bi mi htjeli da nam je država divna i krasna, da sve funkcionira po PS-u, da nema mita i korupcije te da to policija sve lijepo sankcionira. Al kad nas murija zaustavi, svi bi htjeli probat uvalit istima 200 kn i da niš ne pišu. Licemjerje, šta drugo.
E vjeruj da to nisam nikada napravio niti mi je palo na pamet ic mu dati lovu.niti sam ikada pisao zalbu.ali ti mene stavljas u hrpu sa ovima koji vozemu alkoholiziranom stanju.e ako se takvima moze oprostit moglo se i meni.o tome ti govorim.samo me boli k makar platil 5000kn jos kazni ali se nikada necu nekome zavlacit u guzu.a jos da nepricam o mladim policajcima.sada kad su nabili kapu na glavu kao da je postao papa.niti se zna ponasat sa ljidima ni nista
legija je offline   Reply With Quote