View Single Post
Staro 31.12.2013., 15:17   #435
trpi
Guest

probao sam vec malo teze, nije islo. ostaje jedino DOSTA TEZE, ali prvo kao sto kazes provjeriti jel ide to uopce van

sto se tog selotejpta tice ne smeta mi, estetiku ko jebe gledam samo funkcionalnost.. inace sa nosacem su dosli 3 plasticna drzaca kukice za kabele ali slabo drze, kabeli ispadaju non stop

evo slike lampe ako ti moze sta pomoci, na drugoj slici je izvuceno (drzim lampu u ruci)

monitor je prije stajao na tom zvucniku ali zbog previsoke pozicije, sugavog TN panela te nemogucenosti monitora da se nagne dovoljno naprijed (volim se zavaliti u stolac, time oci budu dosta ispod monitora) - tamnije scene u igrama i filmovima su izgledale pre crno, to je jedan od razloga zasto sam uzeo nosac...

da, zvucnik smeta ne samo za drzac vec i opcenito na stolu, ali ga stvarno memam gdje drugdje staviti.. zato sam i prodavao te zvucnike vratio se 3x manjem logitechu x530, no zbog prilicno losijeg zvuka x530 ipak odlucio zadrzati geniuse.... ali opet ne micem stalno monitorr, uglavnom je normalno iznad stola kao na prvoj slici, samo za gledanje filmova(ne gledam filmove svaki dan) ide skroz lijevo - tad maknem zvucnik za 10 sec i cao

Zadnje izmijenjeno od: trpi. 31.12.2013. u 15:31.
  Reply With Quote