View Single Post
Staro 31.12.2013., 13:24   #1720
legija
CoD2 geek
Moj komp

legija's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Evo do sada imam 5 prekrsaja. Imam vozacku 5 godina. Prvi prekrsaj mi je jer sam zaboravio vozacku(novcanik) uvijek ga nosim sa sobom i eto ostao mi kod kuce i prvi put me bas zaustave i nemam vozacke.2 put isto za vozacku uzeo zabunom bratov novcanik. 3 kazne sam dobio jednom jer niti sam imao papire ni vozacke radio auto u garazi(stavljao prednju vilicu) i aj sada idem isprobat auto jel to sve ok vozim se nekih 50kmh i plesem sa autom po ravnici nista divljanje samo testiranje. I glupan od policajca 1km od kuce me zaustavi.Papire sve ostavio na radnom stolu jer sam i generalno auto cistio. I vidi lik da su mi ruke blatne i molim ga ko isusa objasnjavam mu mada nista ne vrijedi. 1 kazna jer nisam imao prometnu jedna za vozacku i jedna jer mi je tablica napred bila otpala i stavio sam je unutra pod sajbu. 900kn kazne dobio bezveze.

I kada vidim mulce da se zale na kaznu a dobili su je jer su bili pijani i slicno ja bi mu nabio 5x takvu kaznu i da ponovno polaze. Pa neka se vise nauce. Eto kolega koji radi sa manom divljao je iz karlovca prema ogulinu napuhao 2.5 i jos vrijedao policajce. Dobio kazne 7000kn i 3 mjeseca bez vozacke. zalio se odmah na to i jucer mu sudac bas povisio kaznu na 12 000kn i 6 mjeseci bez vozacke .I sada mora platiti skoro duplo vise i duplo vise ce bit bez vozacke
legija je offline   Reply With Quote