Citiraj:
Autor trpi
da se i ja pohvalim, uzeo ovaj nosac s prvog linka, za stol... doslo za 2 dana iz njemacke
sve cvrsto, dobro se drzi s monitorom gore, solidni veliki sarafi ulijevaju povjerenje
slikice(zanemarite rusvaj, nije mi se dalo sredjivati stvari okolo za potrebe slikanja  ) :
btw. ako netko zna moze li se i kako maknuti ovaj cijeli pimpek dolje za podnozje monitora, smeta sad

ova 2 mala sarafa nemaju veze
|
Pa taj pimpek moraš pod hitno maknuti, wtf, pa to je skoro pa cijeli stalak

Naravno da ti to smeta i jako je ružno za vidjeti.
Ako se ne varam, monitor se samo "nabode" na taj stalak, tako da u slučaju skidanja trebaš samo "izvući" to.. Jer vidiš kako je neka guma sa strane i oni maleni pimpaći koji uđu u svoje ležište na samom monitoru, znači vjerojatno se treba samo malo jače povuć prema van.
Barem je tako na mojem samsungu. Jer ovo nema smisla. Vjerojatno će ti ić malo teže.. No provjeri ovo što ti pričam, da nebi bilo da štogod pukne prilikom skidanja..
Druga stvar, umjesto onog bijelog "selotejpa" sa kojim si uhvatio kabele, stavi neku širu crnu vezicu, da se što manje vidi.
Treće, imam sličnu stolnu razgibljivu lampu kao i ti ali puknuto joj je podnožje tako da se ne može montirati na stol. Pa bi te zamolio ako možeš izbliza poslikati taj dio gdje se lampa hvata za stol da mi sine neka ideja.
Baš sam jučer tu lampu donio sa posla, skoro je završila u smeću samo zbog tog puknuća.
E i još nešto, ako je ikako moguće, makni onaj zvučnik samo zato da dobiješ potpunu funkcionalnost i razgibljivost nosača a samim time i monitora. Jer ovako ti taj zvučnik dosta smeta prilikom okretanja monitora "amo-tamo", jelda?
Inače, super ti je nosač i stvarno se sa time dobije posve druga dimenzija korištenja monitora