View Single Post
Staro 31.12.2013., 04:36   #4885
goranbo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor boris1408 Pregled postova
Probaj prebaciti samo na 2G pa probati? Ako si recimo na problematičnom 2G/3G području kao ja primjetio sam da mu treba par sekundi da se switcha sa jednog na drugi. Mislim da je to slabost kineskih modela iako susjed kaže da i na njegovom HTC-u One X ima problema (tj. imao je jer ga nekoristi više zbog baterije koja nemože izdržati pola dana)

A da probaš flashati cijeli paket?
Evo LINK za minideal ROM, kojeg flashaš na sljedeći način:

1. Odzipaš "Flashtool_v3.1324.0.177_Fix_preload.7z" i "V967S_CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5_Lang.7z"

2. Pokreneš "Flash_tool.exe"

3. Klikneš "Scatter Loding" i odabereš "MT6589_Android_scatter_emmc.txt" iz foldera "V967S_CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5_Lang"

4. Klikneš kvačicu na " DA DL All Wiyh Check Sum"

5. Klikneš " Download"

6. Izvadiš bateriju iz telefona i spojiš ga na USB ( bez baterije )

7. Kad prikopčaš telefon ako si instalirao drivere biti će automatski prepoznan, a ako te traži drivere odaberi ih iz "SP_Drivers_v1.5" foldera koji se nalazi u "Flashtool_v3.1324.0.177_Fix_preload"

8. Kreće proces flashanja

9. Kad proces flashanja završi izvadi usb iz telefona, stavi bateriju i upali ga
Ma hvala ti ali u ovom trenu mi je prekomplicirano to, hvala svejedno, mozda jednom to napravim, ve sam si prilagodiio mob dosta i ne da mi se sve to isponova, treba skoro par sati dosadnog rada da ga tak ponovo prilagodim.

A ovo s 2G 3G, mislim da s ene prebacuje toliko sporo. Ali primijetio sam katkad neki propusten poziv. Dobije poruku i tako. Ali nije niposto kriticno (mogu ce da je i drugi razlog). A to je ta dual SIm tehnologija, tesko bi bilo i ocekivati da funkcionira bas perfektno.

Ali pohvaln je da kad na prvom simu imas neki download na 3G (ili upload), kad te zovu na drugi SIM ovaj 3 G ti s eprekine, voice drugog sima ima prednost. A ja sam se već bio pobojao da nije tako, pa da cu svako mao bit nedostupan na drugom simu. Ali ne
goranbo je offline