View Single Post
Staro 30.12.2013., 22:04   #132
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo, došao je i moj G2. dobiven je na produženje pretplata u firmi, danas donesao njihov kurir 2 komada (jedan šefu drugi meni ). Upalio sam ga i vidio da je stock firmware gore, V10b. Nema nikakvih T-com bloatware-a gore, čak niti prilikom paljenja, sve je stock LG.
Eh sad problemi . Večeras (kad sam ulovio priliku za testiranje), prilikom LCD testa primjetio sam 1 zeleni pixel na crnoj podlozi. Ne vjerujem koju sreću imam. Druga stvar, na mobu je baterija prilikom dolaska u moje ruke bila na 83% to mi je čudno, mislim da bi trebala biti nisko, pa se prvi put puni do 100%. Naljepnice su i dalje original gore, nisam ih skidao(niti mislim da su skidane), no činilo mi se prilikom uzimanja telefona prvi put da je netko po njemu pipkao, no pripisivao sam to umetanju jamstvenog lista u kutiju.
Sad, ne znam što dalje. Da ga vratimo T-Com-u? Imamo li pravo na to, danas je isporučen. Da li bi to uvažili kao reklamaciju? aaaaa, Irude....

EDIT: Sad sam pažljivo gledao foliju dolje kod utora za punjač i primjetio da je bio na punjaču tj naljepnice točno imaju oštećenja gdje ona 2 zubića prolaze. Hmm, očito je netko punio uređaj kad se vide tragovi i baterija je bila na 83%. Ujutro idem pogledati drugi uređaj pa ću vidjeti na njemu kako je s tim naljepnicama i na koliko je baterija.

Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 30.12.2013. u 22:22.
alengrosevic je offline