30.12.2013., 18:41
|
|
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
1. Idite na desktop na ikonu My Computer, odaberite Properties, zatim Device Manager.
2. U Device Manageru idite na Disk drives, odaberite vaš externi, desni klik pa Properties i odaberite Details
3. Sada u Property nađite stavku Parent i dobičete nešto kao USB\VID_058F&PID_6387\ONJHIGZO
3. Kada ste skinuli Multiman u mapi se nalazi i fajl USB.CFG, otvorite ga u Notepadu.
Dobili ste ovo: 0x13fd:0x1240:1
U redu ispod sve isto napišite,samo 13fd zamjenite sa VID vašeg diska, u ovom slučaju 058F,
i 1240 zamjenite sa PID vašeg diska, u ovom slučaju 6387, broj na kraju označava koliko particija ima na disku, ako imate tri, stavite broj tri.
Kada ste završili dobili ste:
0x13fd:0x1240:1
0x058f:0x6387:1
Sada spremite taj USB.cfg i kopirajte ga na PS3 u mapu : /dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR
Svaki put kad pokrečete Multiman morate stisnut Start i trokut da vam prepozna USB HDD,
Veselje je brzo splasnulo jer sa tog diska ne možete gledat filmove, na taj disk ne možete kopirat sa PS3,
znači služi jedino za prijenos sadržaja na PS3, za što je po meni bolji način mrežom,
|
Prije nek stavim Roger-a, zanima me ovo...gore? Kak da ja kopiram taj file koji napravim na PS3 u multimana? Mislim preko čega? Jer nemrem spojit žičano PS3 i ruter, pošto mi je ruter na drugom katu..
I kad instaliram CFW roger, on mi odmah instalira multiman i te stvari, ili ja moram posebno?
edit
zaboravite ovo zadnje pitanje, preskočil sam nekaj u čitanju...sad sam našel kad sam čital drugi put.
Citiraj:
8. Skinite posljednju verziju Multimana (back up menađer) , instalirajte na PS3 i spremni ste za igre, gledanje filmova, instalaciju raznog softvera - NAPOKON
http://store.brewology.com/ahomebrew.php?brewid=24
9: Sav softver za PS3, PSN igre, programi npr.Multiman , Showtime itd. dolaze u obliku pkg datoteke
PKG datoteke instalirate tako da ih stavite na USB STICK i na PS3 idete u GAME STUPAC gdje imate opciju INSTALL PACKAGE,, stisnete X i instalirate što želite
|
|
|
|