23.07.2005., 00:16
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Originally posted by CyRuS
Ma kad sam skuzio da imam sigurno upad na strojarstvo nisam nis delao, dan prije ispita bio vani s ekipom, spavao 3 sata i jos sam dobro rijesio pismeni...opustio sam se...
A doma kad sam rijesavao onu zbirku prosjek mi je bio 23-23 zadataka....i to u 2 ure...
Stvarno sam uzeo to zdravo za gotovo, a sto se tice toga da gubim godinu, ne bih se slozio s tobom...idem na strojarstvo koje nije tak ni lose, znam jer mi buraz ide tamo...nije mi zao...
A i planiram se prebaciti nakon 1. godine na FER makar morao placati! Jednostavno nisam zelio im platiti pravu godinu, da starce ne opteretim...a za ostale godine ce mozda biti para...tak i tak vele da se studira u prosjeku 5-6 godina 
Da ti velim istinu, mucio sam muku sa jednim iz matise...25min...bio je lagan al ja nisam uspijevao dobiti dobro rijesenje...onaj sa kockom i piramidom unutra (dijele istu bazu)...nisam dobro procitao zad. i eto ti sranja...
Prag je bio nizak jer je pismeni bio malo tezi, kod mene ti je bilo ovak: kad sam pogledal zadatak, odma sam znao dal ga mogu rijesit il ne...
Stari moj, kolko sam ja radio, dobro sam i prosao...a da ne velim da imam rupe 3. i 4. godinu matisu, a fizika mi je opcenito jedna velika crna rupa (ko zna nes o XI. gimnaziji i fizici shvatit ce me )
Ajd idem ja za par sati na more, a vama svima novopecenim studosima sretno na fax-u
|
Ja sam najvise vremena izgubio na onome cos4x + sin2x =blabla
Takve sam sve rjesavao i onoga sam 3x raspisao i nisam znao..20min ode
Ajd sretno i tebi next godine. Eh da..valjda mislis par dana a ne sati  )))
|
|
|