odmah okrivili zenu
Ni ja ne znam kakav je stan ali ipak u njemu zivimo i ne mozes se sve podrediti hifi
sve je kompromis
ovako,laicki, na ovaj nacin ti zvucnici zauzimaju najmanje prostora
i vjerujem da ti zvuce o.k. pri maloj glasnoci, ali isto tako mislim da ce ti doci do raspada sistema kad malo pojacas...
Koliko mogu skuziti ovaj s ljeve strane je totajno u kutu dok desni ipak ima zraka
kod mene je slicna prica koju rjesavam tako da prilikom ozbiljnog slusanja zvucnike izvucem vani a kad ne slusam naguram ih u kut
tako mi ne smetaju u svakodnevici a opet izvucem maksimum iz njih
(Stoje na podlozi ispod koje je nekakav filc da lakse klize po parketu

)
ono sto bi trebao posebno dobiti prilikom izvlacenja i pravilnim pozicioniranjem je zvucna slika,dubina, sirina, vjerujem i cisce srednje te bolju definiciju basa...
normalno ja sve ovo trkeljam ali nitko osim tebe ne zna kako to najbolje svira u tvom stanu
i na kraju krajeva kako to tebi svira

ako tebi svira super , onda se ne obaziri na ove komentare vec uzivaj u glazbi
nemoj trositi lovu na skupe kablove dok su ti zvucnici ovako postavljeni
sto se tice dampiranja prostorije, i tu se nebi previse opterecivao, na podu imas tapet, na police ce vjerojatno doci koja knjiga, vjerojatno zavjese na desnom zidu...jedino bi mogla zekiti staklena ploha stola

...tu nabacas casopise, da smanjis refleksiju
ako se odlucis na malo ozbiljnije slusanje ne preostaje ti nista nego igranje oko razmjestaja zvucnika a onda i daljnje ulaganje ako bude potrebe
( vidim da si na orvom mjestu "unapredjenja" stavio pojacalo, sto je u redu...nemoj da ti netko proda pricu da bi ipak prvo trebao kupiti zvucnicke kablove od 5000kn da to prosvira

)
U svakom slucaju,gustaj u novim igrackama