View Single Post
Staro 29.12.2013., 15:22   #362
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pozdrav momci,

znam da tu ima puno ljudi koji imaju PS3 u malom prstu stoga se unaprijed ispričavam kaj postavljam pitanje na koje "možda" imam negdje tokom teme odgovor...ali hitno mi je i vjerujte mi jučer sam dosta vremena provel po forumu i youtubeu gledajući tutorijale i recenzije kaj se tiće PS3.

Imam doma PS3 40Gb FAT model, da se razumijemo konzola je zbilja kao nova, igrana je ma koliko god vam to zvuči nevjerojatno svega PAR(doslovno) sati, nikad nije u njemu bila ni jedna igrica osim one koje je dobil sa konzolom GT5 i to je jedini razlog zakaj je imam doma i razmišljam da si ga ostavim.

1) Mene zanima da li je ta konzola podložna onoj "poznatoj" žutoj smrti koja hara kod tih debelih modela?
2) Na PC-u igram igre...ne često ali volim si odigrati odabrane serijale, stoga me zanima dal je PS3 pravi izbor i dal je definitvno bolji doživljaj nego na PC-u...reko gore, imam samo GT5 pa nemrem isprobati konzolu kak spada.
3) Opčenito jel FAT verzija isplativa pored slima i super slima, tj dal da si uopče ostavljam FAT ili ne...

Znam da će vama ova informacija puno više pomoći da mi date normalne odgovore pa evo : "CECHJ04"

Kažem, nisam bacio u temi ni jedan spam pa ako i je ovo spam onda mi oprostite pošto je prvi , eto molim članove voljne objašnjavanja nek mi pomognu, a one čangrizave i napete da preskoče ovaj post

EDIT.

FW je 2.35 .... da idem u settings pa update ili na koju verziju da ga stavim?

Zadnje izmijenjeno od: danc00. 29.12.2013. u 19:18.
danc00 je offline   Reply With Quote