Evo i mene opet u Open/DD-wrt ludilu

Već neko vrijemem koristim OpenWRT na jednom sx763 routeru, no kako se bojim putty-a, konzolne linije i sličnog više nego zubara, odlučio sam probati sa DD-WRT-om (navodno jednostavniji).
Htio bi složiti router tako da mu preko QoS smanjim prioritete torrentu, a povećao a/v streamingu, te paralelno na njemu složiti transmition i nekako srediti da mogu sa interneta pristupiti njegovom web sučelju da mogu dodavati torrente po potrebi.
Ideja je na njegov usb spojiti 2.5" HDD i router instalirati 130km dalje (kod staraca u Daruvar), tamo će biti postavljen na terasu i dijeliti mrežu s još dva susjeda (koji nisu informatički previše pismeni i ne znaju ograničiti torrent download, pa mi zato youtube i slično stalno šteka). Tako bi riješio konstantni "buffering", te bi imao torrent mašinu i NAS, te sve to upaljeno 0-24 s manje od 12W potrošnje
Trenutni napredak je instaliran DD-WRT i složen Samba mrežni disk, te USB "power hack", pa kako su slike na netu pre loše, evo moje:
I.. Pitanje.. Hoće li to biti pouzdano rješenje? (u odnosu na stock firmware) Ako to crkne, 3 obitelji nemaju interneta, što bi htio što je više moguće izbjeći.