Citiraj:
Autor tonisostaric
Pa ono ja sam to zamislio prvo prođi kampanju od prve do zadnje misije pa onda igraj bilo koji nivo na bilo kojoj razini.
Ovako je to odmah iz prve dosadno, jer imam odmah sve žive nivo-e, mogu igrat sa apsolutno bilo kime, i ne vidim poantu?? Pa nije to klasika cod ili bf gdje dobivaš fragove 
Iskreno glupo mi je sad pamtit točno na kojem sam lvl stao i tražit druge igrače. A da igram kampanju solo to je opet glupost, jer je igra napravljena za MP.
Meni osobno je to jalo loše napravljeno.
I što je sa LFD1 mapama i characterima?? Ček u dvojci imam i jedinicu?? Dakle oni koji su kupili jedinicu su idioti? lol
|
Pa tko tebi brani da prolaziš kampanju od prve do zadnje misije ?
Imaš ih sve od prve do zadnje, možeš svaku kampanju prolaziti po 555 puta ako želiš, uopće ne vidim problem u tome
Citiraj:
Autor tonisostaric
Kakve veze ima kad je igra napravljena s bilo čime o čem ja pričam?? Prođeš sp da shvatiš mehaniku??? Čovjeće za tu mehaniku ti je dovoljan tutorial od 10 minuta da poloviš apsolutno sve što igra nudi, a za to netreba prolazit cijelu kampanju sa svim botovima.
Ima i sve od jedinice i to je dobro?? Pa da za mene je, jer sam dobio i dvojku besplatno, ali je malo retardirano za one koji su kupili jedinicu.
|
Ti fakat misliš da shvatiš igru za 10 minuta ?
Aj onda probaj na Expert prolaziti kampanju, igrati Survival ili Versus, baš me zanima outcome
ili ona jedna custom mapa koju smo potemkin, xGame, ja i još netko prolazili - pred sam kraj doleti 4 tenka odjednom, pa ti sad igraj
igra je zakon, ne dosadni uopće tak brzo (pogotovo, ako isprobavaš stalno drugačije načine igre - versus, survival, realism w/e)
samo je trenutni problem kaj ima previše noobova od kad je bila besplatna, pa se ti igrači vuču iza svih ostalih i najebu, ili odu sami previše naprijed i najebu
ali onda uglavnom cijeli team pokupi šoru