Citiraj:
Autor xulos
Tako je, dokle god ja placam h1 a ne tcom nezanima me cije kablove imaju jer nije moje da me zanima 
|
A ti onda nastavi tak pa vidi gdje ce te odvest..
Citiraj:
Ne zahtjevam nikakve kerefeke, cak sam i preko viseg pinga presao, zelim svojih 10 mbit koji su moguci, jer ih uredno placami imao sam ih. odradit cu ja ovih 7 mjerenja i reci zbogom.
|
Tak si mogo navest da si to sve probao, pa ja ne bi ni napisao. Dakle ocito onda nesto ne valja na infrastrukturi. Sad je jos samo problem u pristupu gdje tebe boli djon do koga je jer ti zahtjevas svoje pravo i stavio si prst u uho. To u teoriji radi, u praksi, ne bas toliko. Mi kao korisnici smo primorani napraviti sve sto je u nasoj moci da dokazemo da je kvar na infrastrukturi i pokusamo nac GDJE je kvar. Ja to pisem iz svog iskustva natezanja s tcom tehnicarima gdje oni doslovno nemaju pojma sto jedan radi a sto drugi radi (za podrucje st ih ima 4 koji su meni dolazili, barem ih je bilo tad). Znaci oni su meni 3 mjeseca konstantno dolazili kuci, pisali su izvjesca u onaj svoj log vise se ne sjecam kak se zove, i sljedeci put dodje drugi i lik nema pojma sto je ovaj drugi radio. Pa onda ponovo dokazivanje kvara, ispitivanje istih stvari, mjenjanje rutera... I na kraju se popravilo "samo od sebe" nakon nekog vremena.
E sad, ako je u tcomu tako, kak ce bit u firmi 10 puta manjoj s manje novaca koja mora s istim tim tcom tehnicarima kontaktirati za gro svojih korisnika koji imaju probleme s tcom infrastrukturom? Uza sve to, usluge su jeftinije nego kod tcoma.
E ti sad tu mozes zahtjevat svoje pravo, raskinut ugovor, i mislit da ces bolje proc s drugim providerom, ja sam eto uvjeren da ce se to popravit kad tcom dodje do tog da to popravi, bio ti na h1, tcom, optima ili bogzna sto.