Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 27.12.2013., 22:31   #751
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Tako je, dokle god ja placam h1 a ne tcom nezanima me cije kablove imaju jer nije moje da me zanima
A ti onda nastavi tak pa vidi gdje ce te odvest..
Citiraj:
Ne zahtjevam nikakve kerefeke, cak sam i preko viseg pinga presao, zelim svojih 10 mbit koji su moguci, jer ih uredno placami imao sam ih. odradit cu ja ovih 7 mjerenja i reci zbogom.
Tak si mogo navest da si to sve probao, pa ja ne bi ni napisao. Dakle ocito onda nesto ne valja na infrastrukturi. Sad je jos samo problem u pristupu gdje tebe boli djon do koga je jer ti zahtjevas svoje pravo i stavio si prst u uho. To u teoriji radi, u praksi, ne bas toliko. Mi kao korisnici smo primorani napraviti sve sto je u nasoj moci da dokazemo da je kvar na infrastrukturi i pokusamo nac GDJE je kvar. Ja to pisem iz svog iskustva natezanja s tcom tehnicarima gdje oni doslovno nemaju pojma sto jedan radi a sto drugi radi (za podrucje st ih ima 4 koji su meni dolazili, barem ih je bilo tad). Znaci oni su meni 3 mjeseca konstantno dolazili kuci, pisali su izvjesca u onaj svoj log vise se ne sjecam kak se zove, i sljedeci put dodje drugi i lik nema pojma sto je ovaj drugi radio. Pa onda ponovo dokazivanje kvara, ispitivanje istih stvari, mjenjanje rutera... I na kraju se popravilo "samo od sebe" nakon nekog vremena.
E sad, ako je u tcomu tako, kak ce bit u firmi 10 puta manjoj s manje novaca koja mora s istim tim tcom tehnicarima kontaktirati za gro svojih korisnika koji imaju probleme s tcom infrastrukturom? Uza sve to, usluge su jeftinije nego kod tcoma.
E ti sad tu mozes zahtjevat svoje pravo, raskinut ugovor, i mislit da ces bolje proc s drugim providerom, ja sam eto uvjeren da ce se to popravit kad tcom dodje do tog da to popravi, bio ti na h1, tcom, optima ili bogzna sto.
sandokan111 je offline