Citiraj:
Autor sandokan111
|
Tako je, dokle god ja placam h1 a ne tcom nezanima me cije kablove imaju jer nije moje da me zanima
Citiraj:
Autor sandokan111
Ako placas 10, a dobijas 6, mislim da je to u granicama kako je hakom odredio
|
procitaj moj post ponovno, imao sam 10 mbit najnormalnije, na tcomu otkad postoje i na h1 dok nije nes oslo u krasni q, i ja sad cekam da se to rjesi 3 yebena mjeseca.Opet ti tvrdnja ne stoji jer internet na toj brzini je bio i moguc je.
Citiraj:
Autor sandokan111
Ako ide preko tcom infrastrukture, cisto sumnjam da ces dobit bolju uslugu od ikog drugog (dok ne provedu svoju). Linije su ti ocito u banani.
|
To sto ti sumnjas , ostavi za sebe

ADSL imam valjd odkad adsl postoji, neznam koje godine je al davno je bilo. Nikad i ama bas nikad nije bilo problem, cak ni na h1 nije bilo problema s brzinom osim s povremenim pucanjem veze.Prije nego su me skinuli s voipa parica je bila 24 mbit, nakon tog su me prebacili na drugu koja je 17. Meni u ruteru je propusteno 16 !! mbit i brzina je ova gore. Dakle problem je ili u parici ili u kutiji na kuci jer drugo nemoze biti nista posto je sve novo.Nema sta nisam probao, 2 splitera , dva rutera, zicno , bezicno , novi windowsi, dva racunala, serveri od pariza do moskve redom, plus hakometar. Vec godinama imam normalan net, otkad imam h1 nemam normalan net. Ti povuci paralelu. To sto ti imas VDSL mene nezanima kao sto ni tebe ne zanima moj adsl. VDSL je njihova infrastruktura, ADSL je tcomova. A to sto su oni usporeni kao trudan puz u relaciji izmedju sebe i tcoma i njihovih tehnicara ,
nije i nemoze biti problem krajnjeg korisnika, ne na 3 mjeseca. Tako da sve sto si ti rekao ovdje ne stoji.
Ne zahtjevam nikakve kerefeke, cak sam i preko viseg pinga presao, zelim svojih 10 mbit koji su moguci, jer ih uredno placami imao sam ih. odradit cu ja ovih 7 mjerenja i reci zbogom.