Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 27.12.2013., 17:08   #747
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Nikad vise H1 i ne treba mi ni promo letak od njih, SMEĆE.
Vise prometa nama ostalima :P
http://www.speedtest.net/my-result/3190919855

Inace, citam ti post, i sve je ok dok ne pocne s "ne zanima me ja placam h1". Ako ide preko tcom infrastrukture, cisto sumnjam da ces dobit bolju uslugu od ikog drugog (dok ne provedu svoju). Linije su ti ocito u banani. To sto oni traze i tebi nedostaje 2 dana i sad su te odbili je iz pravnih razloga, a pravna forma se mora zadovoljit koliko god ti to apsurdno izgledalo. Ako si ikad radio ista po sudovima bit ce ti jasno.

Inace citam te neke prituzbe na h1, i osobno nista od toga nisam dozivio. Znaci uredno svaki put kad zovem korisnicku sluzbu sam ih dobio u roku od 20 sekunda. Jednom sam cekao oko 2 minute. Dosad sam zvao jedno 10 puta u 2 mjeseca. Bio sam na tcomu 10 godina, jedno vrijeme sam imao 5 mjeseci konstantne probleme s tcomom i sve tehnicare upoznao poimence. Ne vidim nikakve razlike izmedju onog kako tcom radi stvari i h1, s tim da mi h1 omogucava vece brzine puno jeftinije. Prituzbe mi uopce nisu jasne. Ako placas 10, a dobijas 6, mislim da je to u granicama kako je hakom odredio te srusit ugovor neces moc.

A sad o problemu, jesi pokusao vidjet da nije do neceg drugog? Pokusao vise servera na speedtestu (zagreb ima 3 servera)? Jesi testirao te brzine kad si bio spojen zicom iil samo wireless (ili si non stop spojen zicom). Jesi probao na nekom drugom kompu/laptopu preko zice? Jesi pokusao s download managerom skinuti nesto popularno gdje znas da mozes iskoristit puni kapacitet linije te provjeriti koje tu brzine dobijes? Cisto da budes siguran da je do njih te ne dobijas brzinu koju trazis.
sandokan111 je offline