Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 27.12.2013., 14:31   #742
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo ovako posto moja agonija traje od 05.10. do dana danasnjeg, zelim ovo podjeliti sa vama. Dakle ne radi mi internet od gore navedenog datuma. Promjenili su mi 2 rutera od onda i dva splitera. Prvi kvar je bio konstatno pucanje veze sto se novim spliterom i ruterom rjesilo. Od. 14.11. do dana danasnjeg ja nisam vidio brzinu vecu od 6 mbit iako placam uredno 10. Da se razumjemo, 10 mbit je moguca brzina jer sam imao tu brzinu uz cesta pucanja veze, ali nakon promjene rutera brzina je katastrofalna. Doslo je cak do toga da mi sad brzina ne prelazi 3 mbita, na sto su rekli da skinem hakometar i da odradim mjerenja i da ce se s tim ici prema tcomu jer je njihova infrastruktura.Mene kao krajnjeg korisnika, nezanima dali je vlasnik linije tcom, pero djuro ili h1, ja placam usluhu H1 telekom i od njih trazim rjesavanje kvara. Posto sam u tih 7 dana , dva dana bio odsutan, napravio sam 5 mjerenja umjesto 7 i prigovor za trajno prekidanje ugovorne obveze mi je naravno odbijen jer nemam ta 2 mjerenja. Znaci 3 mj internet ne radi, 2 dana su im jako bitna. Cisto okvrino : http://www.speedtest.net/my-result/3188952332 ovo je brzina sinoc. Sad cu napraviti 10 mjerenja u 10 dana, i svih 10 poslat, potom ako me odbiju dizem privatnu tuzbu i dat cu ih u sve novine i televizor, ako treba poljepit cu po drvima ovo sto rade jer to nije humano. Nikad vise H1 i ne treba mi ni promo letak od njih, SMEĆE.