View Single Post
Staro 27.12.2013., 08:01   #4824
boris1408
Premium
Moj komp

boris1408's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor goranbo Pregled postova
Je li ko primijetio kod ZTE V967s neke smetnje u GSM signalu kada razgovarate u vožnji?
ja ga tek koi dankoristim nisma ga baš temeljito testirao, ali čini mi se da sam dvaputa imao neke prekide, nisam dobro čuo drugu stranu prekidalo je...
Ok može bit do toga što ja koristi dvije kartice u njemu?
Probaj prebaciti samo na 2G pa probati? Ako si recimo na problematičnom 2G/3G području kao ja primjetio sam da mu treba par sekundi da se switcha sa jednog na drugi. Mislim da je to slabost kineskih modela iako susjed kaže da i na njegovom HTC-u One X ima problema (tj. imao je jer ga nekoristi više zbog baterije koja nemože izdržati pola dana)
Citiraj:
Autor goranbo Pregled postova
E, ovaj moj ZTE V967s definitivno ima nekih problema s punjenjem.
....
On sad toji na 1% ne gasi se...
A da probaš flashati cijeli paket?
Evo LINK za minideal ROM, kojeg flashaš na sljedeći način:

1. Odzipaš "Flashtool_v3.1324.0.177_Fix_preload.7z" i "V967S_CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5_Lang.7z"

2. Pokreneš "Flash_tool.exe"

3. Klikneš "Scatter Loding" i odabereš "MT6589_Android_scatter_emmc.txt" iz foldera "V967S_CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5_Lang"

4. Klikneš kvačicu na " DA DL All Wiyh Check Sum"

5. Klikneš " Download"

6. Izvadiš bateriju iz telefona i spojiš ga na USB ( bez baterije )

7. Kad prikopčaš telefon ako si instalirao drivere biti će automatski prepoznan, a ako te traži drivere odaberi ih iz "SP_Drivers_v1.5" foldera koji se nalazi u "Flashtool_v3.1324.0.177_Fix_preload"

8. Kreće proces flashanja

9. Kad proces flashanja završi izvadi usb iz telefona, stavi bateriju i upali ga
boris1408 je offline