View Single Post
Staro 27.12.2013., 04:05   #4821
goranbo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
> ivadim bateriju, izvadim voltažu - 3,50V, št i je dosta prazno, ne znam ne bi znao ad reći kolko posto, al nje ipak 2. Mislim da je 3,7 40% ili tak nest, al ne znam kak jekod ovih od 4,35V (obično se pune do 4,2V)

Vratim baterij unutra - 2%
E sad u kojem je točno dijelu kvar, ne bih znao, al čuo sam na forum.hr još jedan kaže da ima takvih problema...
PS: Nakon što sam vratio bateriju mobitel nij ebio zapamtio datum i vratio se na 1.1.2010, a i automatsko usklađivanje s vremenom mreže je bilo isključeno - to mi je malo čudno. Sad opet pomišljam da je vijek trajanja ovog mobitela otprilike 2 mjeseca, jer sam takvog polovnog kupio, starog dva mjeseca

- Nakon još malo punjenja baterija na 3,64V (kaže multimetar), upalim ga baterija na 1% (U Moble ncle pokazuje da je baterija na 3,59-3,6 što je u skladu s multimetrom (pod opterećenjem voltaža malo padne - voltage sag).

E sad jel se može kak rijesit taj problem?? Neakkva kalibacija baterije ilinešto? neki fix za taj MAx Flaocour ROM??
On sad toji na 1% ne gasi se...
-->
E, ovaj moj ZTE V967s definitivno ima nekih problema s punjenjem.
Dakle instalirao sam kako treba Max Flavour ROm (bar mislim), i evo danas sam ga pustio da mi se isprazni skroz do 5 ili 4% i stavim ga na USB port. Zaboravio sma na mobitel raim na kompu dva tri sada (možda i četiri), idem vidjet dokle se napunio - 4 %.
Skinem ga s kabla, padne na 1% Restartam nadajuci se da ce se popravit - 2 %.

E sad ja ne znam sta bi mogo bit uzrok, punio mi se nromaln tokom dan i pol do dva. I to isto na kompu. Ne znam dal imam kakve veze s opcijom za USB kabel koju odaberem. Bilo je na "samo punjenje", a sad sam stavio kao da bude sppojen kao fotoaparat...

-->> ivadim bateriju, izvadim voltažu - 3,50V, št i je dosta prazno, ne znam ne bi znao ad reći kolko posto, al nje ipak 2. Mislim da je 3,7 40% ili tak nest, al ne znam kak jekod ovih od 4,35V (obično se pune do 4,2V)

Vratim baterij unutra - 2%
E sad u kojem je točno dijelu kvar, ne bih znao, al čuo sam na forum.hr još jedan kaže da ima takvih problema...
PS: Nakon što sam vratio bateriju mobitel nij ebio zapamtio datum i vratio se na 1.1.2010, a i automatsko usklađivanje s vremenom mreže je bilo isključeno - to mi je malo čudno. Sad opet pomišljam da je vijek trajanja ovog mobitela otprilike 2 mjeseca, jer sam takvog polovnog kupio, starog dva mjeseca

- Nakon još malo punjenja baterija na 3,64V (kaže multimetar), upalim ga baterija na 1% (U Moble ncle pokazuje da je baterija na 3,59-3,6 što je u skladu s multimetrom (pod opterećenjem voltaža malo padne - voltage sag).

E sad jel se može kak rijesit taj problem?? Neakkva kalibacija baterije ilinešto? neki fix za taj MAx Flaocour ROM??
On sad toji na 1% ne gasi se...

Zadnje izmijenjeno od: goranbo. 27.12.2013. u 04:40.
goranbo je offline