View Single Post
Staro 26.12.2013., 15:54   #4803
goranbo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
No sad me muči dialer, ja koristim dual SIM opciju na svom mobitelu, a Ex-dialer koji mi je dosad bio najbolji nema skoro nikako riješeno to za dual SIM.
Tako da na primjer nalisti poziva n e vidim šta mi je s kojeg sima, a i kad zovem, ne mogu odmah stisnuti SIm2 ili SIm1 (na slušalicu da imam posebnu), nego imam još jedan dodatni korak da biram sim nakon što stisnem slušalicu.
SAveu svemu slabo riješeno za dial ISM, i to prilično slabo.

Zna li ko neki dialer koji ima dobro riješeno za dual sim
, a da ima i swipe (u lijevo za poruke i udesno za pozive). Swip nije toliko ni nužan ako ima na neki drugi način dobro riješeno (d aje samo jedan klik), pozivanje i slanje poruka odmah s liste poziva...
-->
Citiraj:
Autor bodija Pregled postova
Ovako, ja imam APEX launcher (full) i na njemu mi mob. najbolje radi od onih što sam probao,a probao sam Nova launcher (full) i KitKat launcher (full) i Apex. Kažu inače da je Nova najbolja pa Apex. Ja volim jednostavnost, a to znači bez puno đinđe-minđe, ukrašavanja i stavljanja kojekakvih aplikacija koje se non stop vrte u pozadini i gutaju ram. Znači osnovno i ono što ti je potrebno (sat,prognoza sa lokacijom i jednostavni wallpaper) sa par ikona aplikacija koje najčešće koristiš i to je to. Uglavnom gledati da imaš što više slobodnog rama...
Te toggle buttons sam si riješio aplikacijom notification toggle, i sad mi je to odlično, možeš totalnos ve kustomizirat itd, dobra je aplikacija. Tako da mi je za to nepotreban ikakav launcher i necunikakv launcher ni koristiti nije mi zbilja potreban (proba sam Nova launcher i smart launcher i ne znam, meni to ne treba i malo mi je bezveze, ne trebaju mi điđe miđe, a ta dva su kao još najjednostanvija kolko sam čuo.

---> No sad me muči dialer, ja koristim dual SIM opciju na svom mobitelu, a Ex-dialer koji mi je dosad bio najbolji nema skoro nikako riješeno to za dual SIM.
Tako da na primjer nalisti poziva n e vidim šta mi je s kojeg sima, a i kad zovem, ne mogu odmah stisnuti SIm2 ili SIm1 (na slušalicu da imam posebnu), nego imam još jedan dodatni korak da biram sim nakon što stisnem slušalicu.
SAveu svemu slabo riješeno za dial ISM, i to prilično slabo.

Zna li ko neki dialer koji ima dobro riješeno za dual sim
, a da ima i swipe (u lijevo za poruke i udesno za pozive). Swip nije toliko ni nužan ako ima na neki drugi način dobro riješeno (d aje samo jedan klik), pozivanje i slanje poruka odmah s liste poziva...
goranbo je offline