View Single Post
Staro 26.12.2013., 15:37   #1699
celeron
Premium
Moj komp

celeron's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
evo da se pohvalim na državu

19.12.2010 mi je preminula majka...danas otvorim sandučić stoji pošta od hzzo sa uplatnicom od 15 kn i 45 lipa gdje je utvrđeno da je ostao dug neplaćen za preminulu i ukoliko do 31.12.2013 ne uplatim navedeni iznos prisilno će izvršiti uplatu i stvoriti mi daljnje troškove

sada sam zvao broj čisto da odem tamo sa kovanicama po 1 kn da nekome uguram 15 kn kunu po kunu u usta...ali nitko se nejavlj
neradni je dan kolega...uplati ima preko internet bankarstva ,podatke imas na uplatnici, uštedjet češ si pola sata vremena da odeš do hzzo a na kraju i do banke ..ako ti je dug sporan podnesi žalbu , ali če te to nakraju koštat samo živaca , novaca i vremena

Citiraj:
Autor hobitxxx Pregled postova
i naučili su me...nisam taknul alkohol opcenito nakon toga a kamoli dok vozim...jednostavno stop.imam 23 godine...i nijednu kaznu do sad a zaustavljali su me...dogodilo mi se jednostavno.nego..pitanje je bilo dal ima smisla zalbu sastavljat? dal ce mi smanjiti kaj? nemam iskustva s tim uopce.
žalba svakako ....nezaposlen sam , student sam ,zivim sam ili zivim s roditeljima, nemam primanja, loša financijska situacija u kuči...nekažnjavan sam , itd....ti si dobio prekršaj samo za jednu stvar...nezna sud koje ti je prekršaje policajac progledo kroz prste i nije napiso na prekršajnom nalogu....ili možeš i ne pisat žalbu ali platit kaznu odmah tj u roku 7 dana ili kolko pa ti se oprašta pol iznosa ili samo 30 posto...provjeri to
Citiraj:
Autor ZOX Pregled postova
Kad ti stigne papir doma. napiši na njemu "ne znam" i tak vrati na policiju.
Dobil buš poziv za identifikaciju i opet reci da ne znaš.
Na sudu se pojavi ...

Ima. Kazna koju da sud će vjerojatno biti blaža ako budeš čist i miran, tih i fin ...
Napiši žalbu iskreno, žao ti je, bla, bla pa vidi.

BTW, nakon 7 godina u Zadru sa NULA susreta s policijom, eto me u KC već drugi put zaustavili.
Na klizavom kolniku kod prilaska semaforu bez treptajućeg zelenog (kod podvožnjaka iz smjera Ludbrega), auto je za pola metra prešel STOP oznaku i vratil sam se natrag.
Dovoljan povod da me panduri sačekaju i upale rotirke iza mene.
Pitam ga dal je to zato kaj mi svetlo promenilo ispred nosa. Veli :"NE nego zato kaj imate strane tablice" (ZD). :-)
Ovi koprivnički su stvarno cepljeni ...
ništ čudno kolega ...pogotovo ak je to bilo u kasnim večernjim satima, cesta prazna , ti sa ZD regama 350 km udaljen od svojeg područja voziš malo prebrzo , ješ ne uspjevaš na vrijeme stat na znaku i vračaš se nazad , još ak ti je auto neki BMW ili neki drugi švabo ...odmah si sumljiv....
celeron je offline   Reply With Quote