Opera toliko dobro kompresira stranice da se itekako isplati onima koji bi inače bez kompresije imali preko 10 gigi data prometa mjesečno. Svi koji hejtaju Operu očito su tek kežual surferi kojima je ta ogromna (i još uvijek nedostižna) prednost Opere naspram drugih mobilnih preglednika nebitna stavka i to je u redu, ali ako na gotovo dnevnoj bazi posjećuješ određene stranice i one ti na Operi rade najnormalnije, nejasno ti je takvo hejtanje i čudiš se tim ljudima, pošto kao dugogodišnji korisnik Opere znaš da uvijek u krajnjoj nuždi možeš iskopirati link stranice koja ne radi (onako kako bi trebala) u address bar drugog mobilnog browsera i rješiti taj (strašan) problem za ogromne 3 sekunde.
Vi svi koji ne volite Operu očito ne kužite da ona vama nije ni namjenjena i ne znate cijeniti njenu glavnu prednost koju (u toj mjeri) ne nudi niti jedan drugi mobilni browser.
Za kraj bi molio da mi napišete koje vam to točno stranice na Operi ne rade, pa da se i ja u to uvjerim, jer iskreno mislim da pretjerujete i kenjate bezveze (neutemeljeno), a to nikako nije lijepo, nego je ružno i pomalo tužno.