View Single Post
Staro 25.12.2013., 22:56   #3280
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Nakon par dana koristenja oba moba tj. LG G2 i Xperie Z, mogu reci da je izbor bio odlican.

Bolja polovica je uzela Xperiu Z koja uistinu izgleda jako dobro i radi odlicno, dok je meni G2 stroj u odnosu na stari S+ te Arc S.

Smijesno je sto kao minus za Xperiu Z navode kako je "skliska" i da bi mogla lagano "odsklizat" s neke povrsine radi zadnjeg dijela koji je od "stakla"....za to mogu reci samo jednu rijec, a to je sranj....

Stavim na istu povrsinu G2 i Xperiu Z i puno je "skliskiji" G2 od Xperie Z, a ne vidim da se bilo gdje kao minus za LG G2 navodi "sklizak" zadnji dio.

Ovo samo potvrduje moju teoriju da ljudi koji pisu recenzije ponekad pisu gadne nebuloze i ponasaju se kao da ili nisu imali odredeni mob u ruci ili su imali samo taj i niti jedan drugi pa pisu gluposti i zato uvijek vjerujem vise userima ovako na foumima (pogotovo onima za koje vidim da nisu neki fanboyevi).

Nisam direktno usporedivao G2 i Z sto se tice perprmansi i sl., ali kako smo ovih dana oboje bili kod kuce i na mobu imamo gotovo iste instalirane aplikacije, mogu samo reci da G2 ima uistinu dosta bolju bateriju od Z.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline