Citiraj:
Autor bodija
Za MaxFlavour ROM, savjetujem njegov recovery(CWM)6.0.4.4.
INSTALL INSTRUCTION:
To flash a new ROM properly, you need one of my recoveries (for these I'm sure they works).
1. Reboot to recovery.
2. Do a nandroid backup or backup in cwm.
3. mount USB Mass Storage and delete from sdcard these three directories:
.android_secure
Android
LOSTDIR
4. Copy ROM zip or zips on sdcard
5. Eject mass storage from computer and then unmount in recovery
6. wipe all/factory reset or pre-flash wipe in recovery
7. wipe or erase dalvik cache
8. flash zip from sdcard, choose ROM zip, flash it and reboot, or if you flash my ROM version 3.3, the phone will reboot itself.
That's all, this is the correct way to flash any new ROM in any phone thru recovery.
Savjetujem MaxFlavour Full 4.1.
Gappse skinuti poslje i flashati bez ikakvih brisanja ,savjetujem gapps essential.
Ako nemaš njegov recovery skini ga i stavi u root sd kartice te sa Mobile uncle napravi update recovery...
|
Bogme si mi dosta posla zadao, nažalost nemam sad vremena ni volje toliko. (jesu i te opširnije upute baš nužne kod instaliranja tog roma, jer eto ja sam ga instaliro prateći one kraće upute i sve je OK. Ne kuzim bas zasto za jedan ro vrijedi jedno, a za drugi mram jos nesto brisati sa memoriske kartice)
Ja sam bio pod dojmom da je za sve romove procedura za instaliranje ista, a sad vidim da ovdj eima jos nekih (meni dosta) dodatnih koraka.
Buduci da u tom trenutku nisam imao MIUI jos na kartici, tek sam skidao na komp, instalirao sam pratecione prve upute (dakle ona četiri koraka brizanja itd) ZTE_V967S_Max_Flavour_Full_4.1.zip
A onda i signed-gapps-flavour-complete.zip
I sve radi kako treba, osim sto mi se cii da mi se MyPhone explorer nekad sam iskljuci ali nisam siguran, mozda sma ga ja nehotice isključio.
No, da se odmaknemo malo od tih romova (probao sam dosad dva Flavoura i MIUI) nema zadovoljavajuci UI pogotovo s obzirom na status bar i konfigurabilnost/izgled toggle gumba u draweru (onaj padajuci meni), za to sam dosta sitničav i naviko sam se već na neke stvari.
Recimo MIUI ima relativno dobar taj drawer i toggle gumbe, medjutim ne može s konfigurirati koji ce toggle gumbi biti na prvoj stranici i na koje mjestu će biti koji toggle gumb.
A status bar je na MIUI koma, recimo pokrenem myphoneexplorer i nema mi gore ikonice)
Max Flavour ima OK status bar, ali drawer mu je totalna koma (za mene) i ne moze se nimalo konfigurirati
Mogu li to riješiti s nekim launcherom? (ili ima jos neki rom koji nije bugovit, a ima to dobro rijeseno?)
Kakve vi launchere imate na svom V967s?
Nisam nikad instaliro jos te launchere pa ce mozda i pitanje biti pogrešno. Ne znam da li jedan te isti launcher pase na sve mobitele ili kako, ili imaju neke različite verzije itd. (i da li oni bitno povećavaju potrošnju baterije?)