View Single Post
Staro 25.12.2013., 18:41   #4779
Exa
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor H@rdc0r3M1nD Pregled postova
@ Exa - mogu rec da sam zadnjih mjesec dana u istim problemima kao i ti... samo sto sam jos gledao i Lenovo K900 al on mi je ipak malo iznad cijene.
Tako da sam izmedu ova dva odlucio se za Oppo. Krivo si naveo dvije stvari, cijena mu je 270 eura (studentski popust), easy case je BESPLATAN i svi review-i na netu kazu da je solidan (cak odlican)... pusti zakljucke na temelju slika...

I kako smo vidjeli na str prije - stigne u HR za 5 radnih dana. Kod mene ide Oppo - i tocka
Samo pazi onda da kupis i cover, citam na oppo forumima da ljudim pada s 30-40 cm na pod i razbije se ekran, evo imas ovdje raspravu.
Ovdje imas zanimljiv video kako lik rastavlja i sastavlja oppo find 5, malo je losa slika, ali tip je imao dosta problema prije nego ga je rastavio , dakle po ovome postoji sansa da se promijeni baterija, malo je teze nego kod obicnih telefona gdje se skida zadnja maska, ali nisam nigdje vidio zamjensku bateriju za kupnju. Ocigledno da je kod oppo-a minus sto mu je staklo na ekranu skroz do rubova telefona, nema odmaka stakla od ruba, tako da kad ti padne na pod lakse puca, sto je prilican minus, mislim ne pada meni mob bash cesto (jednom u 2 godine), ali opet zbog jedne greske zbog velicine moba placat 160 eura "kazne" mi se ne cini kao dobar deal. I dobro sam naveo cijenu, ona jest 299 eura, ne poznam nijednog studenta tako da nema smisla da gubim vrijeme zicat okolo prijatelje i poznanike da li oni nekog znaju kojeg studenta zbog x-ice, zicanje zbog 30 eura, izgubit cu besplatnu DHL dostavu . Kako to uopce ide s DHL dostavom, vidim da se ljudi i na to dosta zale, sta recimo izaberem DHL dostavu iz Kine, kome placam taj DHL, njima ili ovima nasima papcima ovdje. Ili recimo uzmem ovaj besplatni DHL od oppostyle EU, da me nebi ovi papci u DHL-u domacem naplatili nesto sto je besplatno. I uostalom kako oni salju to DHL-om, meni na vrata, nisam iz ZG-a inace.
Exa je offline