Citiraj:
Autor Jole911
Dakle sva 3 i svaki drugi dan ponesti 1  Patim od tele fotografijama i neću reći nikad DSLR al skoro,jer platit Aparat pa posebno objektive je katastrofa i skupo 
|
Ne znam jel ovo trolanje ili nikad u rukama nisi imao neki DSLR i makar osnovni 18-55 objektiv te nakon toga obrađivao RAW (ispravak ne obrađivao nego samo malo podešavao osnovne postavke dobivene RAW fotografije u photoshopu ili nekom drugom programu koji podržava RAW fotografije).
Nekako da jesi možda bi shvatio razliku u cijeni, logici kvaliteti te svemu ostalom.
Ak budeš u prilici te te put nanese u ZG odi do City centra West imaš novootvoreni Nikonov store pa moš probat par DSLR.ova i par njihovih ajmo reć idiota poput toga P520. Naravno ako store bude postojao kad ti budeš navraćao jer sam se nešto nagledao raznih trgovina koje baš ne prežive predugo po tim centrima.
p.s. Malo sam samo primio i prčko po D7000 ... ah koja razlika naspram ovih nižih tipa D5200 mislim ili tak nešto te canonove serije EOS 400, 450 ... na čemu sam do sad imao prilike radit baš.
Pretpostavljam da taj D7000 od Nikona nije u klasi sa ovim EOS 400, 5xx, 6xx nego da je u klasi sa Markxx ? Ili se varam? (nisam čitao reviewove sam pitam usput)