Odma u glavu... Konfa se sastoji od i5 i Asus gtx670 dcu mini... To je ono sto planiram hladiti (teoretski)...
Bitno je i naglasiti da to planiram utrpati u ITX kuciste... I 99% ne planiram nikakvo clockanje... Izrezbarit cu ga prigodno...
Pitanja:
- treba li mi rezervoar, odnosno, koje su mu prednosti i mane? Po onome kaj sam citao, ima za svrhu lakse odzracivanje i sporiju promjenu temperature tekucine.. U negativnom smislu, opet sporija promjena temperature tekucine
- je li mi za te dvije komponente dosta jedan radijator sa dva venta? Ako je, kako bi trebalo to spojiti (npr. Radijator - grafa - cpu - pumpa, ili radijator - T - grafa i cpu - pumpa)?
- materijali - iskreno, nije mi bitno da se vidi boja tekucine, pogotovo ako nema rezervoara... Jel netko radio sustav od metalnih cijevi a na plastike/gume? Pretpostavljam da je yebeno to sve isplanirati u mm da pase obzirom da su cijevi krute... S pozitivne strane, inox ili crno izgleda super a i voda bi se trebala malo hladiti tijekom kompletnog prolaska kroz sustav
- blok za grafu - koliko sam vidio, nema full cover bloka za tu graficku... Kako to rijesiti na drugi nacin? Pretpostavljam da ima blok samo za graficki procesor, a kaj s ostalim komponentama koje se griju?
Mislim da je to zasad to.