Citiraj:
Autor jopis
/CUT
Ma daj, tell me more 
Kakve sad veze ima ažuriranje aplikacija sa korištenjem messenger appova, mail-a, skype-a, teamviewera, pristupanja pohranjenim pdf-ovima na dropboxu i sličnim servisima, browsanja, itd. itd. itd....??
|
Ima utoliko da možeš i to forsirat da ne troši data paket. I da (za tvoju infomraciju) isto koristim smartphone i nema mi smisla imat ga bez data tarife (za mene). Moja draga na njemu koristi browsanje i surfanje ... isto nema smisla bez data tarife.
S druge strane da majci (koja ga i ne želi) dam umjesto dumbphonea, smartphone - čak i kad bi ga prihvatila kao koncept i dalje ne bi imala potrebu za data tarifom jer:
- doma ima wifi
- na poslu ima wifi
Između ga ne bi koristila jer i do sada koristi dumb phone za osnovnu komunikaciju i potrebe.
Bottom line: nije debilno koristiti smartphone (djelomično očito) bez data tarife jer za razliku od 90% nas koji živimo u danom trenutku i trebamo informaciju odmah (bilo to mail, teamviwer ili nešto treće) imaš ljudi i imaš poslova gdje postoji primjena funkcija smartphone
ali ne i instant dostupnost (za što ti u biti i treba data tarifa).
@jopis: u vezi e-knjiga oversaturiranih amoleda i drugih "problema" - ima aplikacija koje mogu zaobić sve te probleme vrlo jednostavno (promjenama pozadine na kojoj se knjiga čita, promjenom boja slova), a naravno brightnes control imaš ... pa ne moš doslovno dobit kindle ali vjerujem da bi se rušenjem birghtnessa, odabirom adekvatne boje pozatine i možda ne full crnih slova dalo složit okruženje za čitanje knjiga

.