Tema: WhatsApp ?
View Single Post
Staro 24.12.2013., 13:26   #34
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
Iako ako netko zeli fancy mob sa fancy kamerom, igricama, kvalitetnijim kucistem, tipkovnicom, bojama, ekranom why not ? A ne treba mu jednostavno net, a opet ima para
Za lovu koju košta jedan smartphone sa 'dobrom' kamerom, se kupi dumbphone i dslr ili 'normalan' fotoaparat koji radi jedno 728x bolje fotografije, pogotovo noćne di su mobiteli tragedija sa svojim flashićima i lećom od dva i pol milimetra. Kažeš igre? Ajde ti skini random 10 igara s marketa, pa probaj odigrat koju bez podaktovnog paketa Igre na mobitelima se updejtaju, koriste cloud save, imaju reklame, a vidi čuda, za sve to treba net....

Citiraj:
Tako da se ne slazem gore sa kolegom gore kada kaze da je debilno imati smartphone samo uz povremeni wifi. Pa danas su kamere toliko dobre na boljim smartphoneima da im više ne treba ni digitalac. A tu su i ostale stvari nabrojane gore. Moze se koristiti i kao ebook/pdf/nestotrece reader. Korisnih funkcija ima podosta i bez neprekidnog data prometa.
'Toliko dobre' kamere Pročitaj napisano gore. As i said, pogotovo noću, u uvjetima loše vidljivosti, ono kiša, sunce sprijeda, itd.
Tko da 3-4-5000kn za smartphone samo radi fotkanja, uz današnje cijene odličnih fotoaparata, ajme, ma neću niti napisati što mislim o tome. Ebook reader na mobu, na npr jednom oversaturiranom amoledu na samsungu?
Ahahahaha, kul story.
PDF reader? Pa od zadnjih 100 pdfova na mobu, 99 sam pristupao s clouda ili iz maila, jedini kojem nisam je zakon o osiguranju a njega sam skinuo kod kuće na kompu i prebacio na mob, ostalima pristupam u hodu jer mi trebaju random dok radim. Znači opet treba net na mobu za to....

Citiraj:
Ja osobno nemogu bez neta, ali čisto iz poslovnih razloga.
Vjerujem da ima korisnika kojima jednostavno ne treba neprekidni data connection, a opet zele kvalitetu od moba.
Kužim ja da ima ekipe koji imaju smartphone iz fore i zato što imaju love za to, a podatkovna tarifa im je 'skupa i glupa', ali ako napišem što mislim o tome, dobit ću ban.