Tema: Torchlight 2
View Single Post
Staro 24.12.2013., 10:51   #237
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
da vas pitam, ja sam s 53 levelom čini mi se ubio alcemista i sad me ona ženska skroz lijevo pitala dal hoću pokrenut novi mod tako nešto, i opet me vratilo na početak igre, act 1 sad me zanima pošto vidim da hrpa ljudi ima level 100 kako to da je meni s 53 došo do kraja igre, ili sam ja nešto sjebo pa me vratilo na početak? mislim da nisam, ali ajde dajte vi iskusniji riješio sam onog velikog s krakovima što ima onaj mač, a vidim da ljudi igraju igru i da dižu likove do 100, znači sad idem ispočetak i jel se nešto mjenja, jesu teži monsteri ili u čemu je caka? ili samo dobivam mogućnost, da još jednom prođem igru na isti način kao i prvi put? nije mi baš jasno, jer kažem znam da se može doći do 100 levela a samo me brine da se ja nisam zajebo negdje nešto, pa da me s 53 katapultiralo na početak, čini mi se da nisam jer sam ubio onog što na kraju srce stoji u sredini one mašine što se vrti, to mi je bio zadnji filimić i gotovo. nisam imo više nikakvih novih questova, ni na imperial camp ni na onaj u nastavku minde kako li se već zove.

može samo potvrda, jesam li ja prešo igru ili nisam.
praskatonick je offline   Reply With Quote