Što se tiče V967s (preško sam s njega nakon Huaweia Y300) .
Ok sad se privikavam jos, trebat ce mi ko nakolko vremena da prilagodim mobitel sebi (evo na tipkovnicu sam potrosio bar 45 minuta i nistajos zadovoljavajuce).
No, baterija - ne znam dal ko od vas koristi taj mob s dvije kartice?
ALi brate ovo pije , pije to čudo dosta. Drzim ga na kompu na USBu vec ne znam dva tri sata, malo radim na kompu malo piknem nest po njemu, puni se, a baterija stalno na osam posto.
OK, non stop radi wifi jer je spojem na MyPhone explorer.
Ascend Y300 se odspajao kad bi isao u standbymode MyPhoneexplorera, ali ovaj se ne odspoj i taj wifi isto trosi masu baterije, 30% mi ode wifi, 31# na "način čekanja", 21% a "telefon u mirovanju", 16% zaslon, 2% glasovni pozivi.
Uglavnom ovom mobitelu po mom skroz prvom dojmu ne bi slabo stajala ni baterija od 5000mAh kolko trosi... Ja se me mrem maknut od 8% dok ga punim s 0,5A mislim WTF. OK mozd je i malo manja struja al oK, nine mogo manje, kabel je OK.
A dok idem spavat obicavam smartphone punit kablm dugim 3metra koji e tnak i sav izubijan, taj mi je jedva napunio Ascend Y300 bateriju, ne znam sta ce bit s ovim. Oce limi ga napnit do 50% preko noci, ili do 25%
N vidjet cemo.
Max Flavor ROm, zbilja nista specijalno, al trosi bateriju fino.
Inace, iznenadio me recim dobar zvuk u slusalici, glasan, zvucnik je isto glasniji neg na Ascend Y300 gdje je tih, ekran OK, mobitel mi je mozda malo i prevelik a imam velike ruke duge prste, i nije los zvuk na zvucniku.
Nervira me sto dugi pritiska na home tipku ne funkcionira uvijek i ne otvori se uvijek onaj meni sa svim otvorenim aplikacijama.