View Single Post
Staro 24.12.2013., 08:29   #4745
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor goranbo Pregled postova
Što se tiče V967s (preško sam s njega nakon Huaweia Y300) .
Ok sad se privikavam jos, trebat ce mi ko nakolko vremena da prilagodim mobitel sebi (evo na tipkovnicu sam potrosio bar 45 minuta i nistajos zadovoljavajuce).

No, baterija - ne znam dal ko od vas koristi taj mob s dvije kartice?
ALi brate ovo pije , pije to čudo dosta. Drzim ga na kompu na USBu vec ne znam dva tri sata, malo radim na kompu malo piknem nest po njemu, puni se, a baterija stalno na osam posto.

OK, non stop radi wifi jer je spojem na MyPhone explorer.

Ascend Y300 se odspajao kad bi isao u standbymode MyPhoneexplorera, ali ovaj se ne odspoj i taj wifi isto trosi masu baterije, 30% mi ode wifi, 31# na "način čekanja", 21% a "telefon u mirovanju", 16% zaslon, 2% glasovni pozivi.

Uglavnom ovom mobitelu po mom skroz prvom dojmu ne bi slabo stajala ni baterija od 5000mAh kolko trosi... Ja se me mrem maknut od 8% dok ga punim s 0,5A mislim WTF. OK mozd je i malo manja struja al oK, nine mogo manje, kabel je OK.

A dok idem spavat obicavam smartphone punit kablm dugim 3metra koji e tnak i sav izubijan, taj mi je jedva napunio Ascend Y300 bateriju, ne znam sta ce bit s ovim. Oce limi ga napnit do 50% preko noci, ili do 25%
N vidjet cemo.

Max Flavor ROm, zbilja nista specijalno, al trosi bateriju fino.

Inace, iznenadio me recim dobar zvuk u slusalici, glasan, zvucnik je isto glasniji neg na Ascend Y300 gdje je tih, ekran OK, mobitel mi je mozda malo i prevelik a imam velike ruke duge prste, i nije los zvuk na zvucniku.

Nervira me sto dugi pritiska na home tipku ne funkcionira uvijek i ne otvori se uvijek onaj meni sa svim otvorenim aplikacijama.
Citiraj:
Autor goranbo Pregled postova
Sad isključioim kabel i baterija padne na 1% automatski.

E sad ne znam je li neki kvar na mobitelu ili šta, jer izgleda da se uopće ne puni...

Evo sad sam ga isključio i punim ga originalnim kablom i stalno na jedan posto...
Onaj "led indiktor" creveni svijetli, kad je ukljucen takodjer ikonica prikazuje punjenje...

PS: Za poludit. POčetnik sam što se tiče tih androida al evo sad se događa pbaš to što sam se pribojavoa i čems am još davno čitao. Čini se da su ipak, naspram nekih ozbiljnijih firmi, ti romovi neusporedivo lošije prilagođeni hardveru.
Sad sam poisključivo sve moguće, isključio mobitle, puni se s dva ampera stock punjačem i tek nakon 10 minuta skočilo s 5 na 6 %.Ja ne znam štaje s tim mobitelom kakvu to falingu ima, al s njegovim punjenjem nešto nije u redu, ne znam dal je to na svakom romu tka i dal je to općenito problem do tog modela ZTE-a.
A ispostavilo se da sam zbilja bio optimističan. Ja sam se pribojavo da će me živcirat neki sitni bugovi u sustavu i tak dalje, a ispotavilo se da ono, imma poteškoća s tim da uređaj uopće držim uključenim (s obzirom na ovo punnjenje i bateriju, koji god da je uzrok...)

Radi se o ZTEu koji je kupljen od mene.
Sumnjam da je nešto s mobitelom jer je mobitel stvarno bez mane i jedini kinez do sad koji mi nije imao nikakvih problema.

Vrlo vjerovatno je neki bug u sustavu, svi ti custom romovi mogu imat problema.
Ja sam ga koristio s Miuiem i nikakvih problema ni sa punjenjem ni baterijom.
Screen on timea sam imao oko 6 sati uvijek.
Inače oni postoci se meni čine u redu.

Što se tiče punjenja na usb portu i 3m kabela to je gotovo nemoguće napunit.
USB port u ideali dava max 500mA i to na stražnjem portu koji je direkt u matičnoj ploči, prednji zavisno o kućištu uvijek ima gubitke.
U praksi jedva da da 400mA. S porastom dužine kabela raste i otpor tako da pada i struja tako da je s kabelom od 3m gotovo nemoguće napunit taj mob.
Ako uzmeš u računicu onih nategnutih 400mA na USB portu, za napunit bateriju od 2500mAh treba ti preko 6 sati ako mob ne troši ama baš ništa ili je ugašen, ako još na to spojiš kabel od 3m i povremeno prčkanje to ide u nebesa...