View Single Post
Staro 23.12.2013., 21:22   #4735
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Citiraj:
Autor H@rdc0r3M1nD Pregled postova
Mene zanima tvoj izvjestaj o ovom mobitelu, isplati li se dat 270 eura za ovo?
Ne isplati se ništa, neće se ni Oppo isplatit... ali nije mi žao definitivno. Oduševljen sam njime, mada nije realno da nakon par dana korištenja dajem ocjene.
Ali s druge strane Cubot gt99 me već nakon pola sata razočarao gubljenjem signala i tenkovskim škripanjem (iako je recezent rekao da nema ama baš nikakvog škripuckanja )

Citiraj:
jel stigao, koliko si cekao?
Stigao je 4. dan od dana kad sam ga platio. Nema naravno carinskog postupka i gubljenja živaca sa sporošću dostave kao kad se naručuje iz Kine i još sporije domaće carine. Neprocjenjivo.

Citiraj:
kakav je opcenito taj mobitel u ruci?
Meni savršen.
Prije par tjedana mi je došao Lenovo A850 (5,5") i prevelik mi je za držanje, odmah sam ga prodao, nevjerojatno koliko je ljudi zovnilo u kratkom vremenu za Lenova.

Citiraj:
jesi primjetio stogod sto se ne mozes saznat iz ovih reviewa sa neta?
Previše je recenzija na netu i dugo je već na tržištu da bi ja sad rekao nešto novo. Provjereno je dobar i ne kupuje se mačak u vreći. Većina recenzija je rađena dok je imao dosta veću cijenu i zaključak je bio da je dobra vrijednost za potrošen novac. Sad je u Europi najjeftiniji, uz besplatnu dostavu poslali su i flip case kojeg oni cijene na stranici 25 eura, ne vrijedi naravno ni blizu toliko ali svejedno...

Citiraj:
Edit; imam jos jedno pitanje... Na paypalu imam racun u dolarima i nikako ga ne mogu promjenit u EURE... kako to izvesti? i hoce li mi prilikom kupovine oppo mobitela sam on pretvorit dolare u eure? da me nebi tu kako na tecaju prevario?
Nemam ti pojma, meni tako nije bilo. Kod plaćanja odaberi da tvoja banka vrši konverziju valuta a ne paypal, ali to treba kod svake kupovine svakako...
Svakako se prijavi da ti odobre popust pa ako i odustaneš nije bitno, nek se nađe.
goran1985 je offline