Citiraj:
Autor H@rdc0r3M1nD
Mene zanima tvoj izvjestaj o ovom mobitelu, isplati li se dat 270 eura za ovo?
|
Ne isplati se ništa, neće se ni Oppo isplatit

... ali nije mi žao definitivno. Oduševljen sam njime, mada nije realno da nakon par dana korištenja dajem ocjene.
Ali s druge strane Cubot gt99 me već nakon pola sata razočarao gubljenjem signala i tenkovskim škripanjem (iako je recezent rekao da nema ama baš nikakvog škripuckanja

)
Citiraj:
Autor H@rdc0r3M1nD
jel stigao, koliko si cekao?
|
Stigao je 4. dan od dana kad sam ga platio. Nema naravno carinskog postupka i gubljenja živaca sa sporošću dostave kao kad se naručuje iz Kine i još sporije domaće carine. Neprocjenjivo.
Citiraj:
Autor H@rdc0r3M1nD
kakav je opcenito taj mobitel u ruci?
|
Meni savršen.
Prije par tjedana mi je došao Lenovo A850 (5,5") i prevelik mi je za držanje, odmah sam ga prodao, nevjerojatno koliko je ljudi zovnilo u kratkom vremenu za Lenova.
Citiraj:
Autor H@rdc0r3M1nD
jesi primjetio stogod sto se ne mozes saznat iz ovih reviewa sa neta?
|
Previše je recenzija na netu i dugo je već na tržištu da bi ja sad rekao nešto novo. Provjereno je dobar i ne kupuje se mačak u vreći. Većina recenzija je rađena dok je imao dosta veću cijenu i zaključak je bio da je dobra vrijednost za potrošen novac. Sad je u Europi najjeftiniji, uz besplatnu dostavu poslali su i flip case kojeg oni cijene na stranici 25 eura

, ne vrijedi naravno ni blizu toliko ali svejedno...
Citiraj:
Autor H@rdc0r3M1nD
Edit; imam jos jedno pitanje... Na paypalu imam racun u dolarima i nikako ga ne mogu promjenit u EURE... kako to izvesti? i hoce li mi prilikom kupovine oppo mobitela sam on pretvorit dolare u eure? da me nebi tu kako na tecaju prevario?
|
Nemam ti pojma, meni tako nije bilo. Kod plaćanja odaberi da tvoja banka vrši konverziju valuta a ne paypal, ali to treba kod svake kupovine svakako...
Svakako se prijavi da ti odobre popust pa ako i odustaneš nije bitno, nek se nađe.